Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet egyszerre foglalk...

Hogyan lehet egyszerre foglalkozni megfelelően a gyerekkel illetve otthon rendbe tenni mindig a lakást?

Figyelt kérdés
ez kinek hogy megy?nekem babom nem alszik jol nappal ezert ilyenkor zörögni nem lehet
2009. jún. 4. 08:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is simán megcsinálok mellette mindent.Mondjuk most már egy picit nehezebb mert 9 hónapos nem nagyon meg egy helyben.De megszokta, születése óta zörgünk mellette ezért a porszivó nem zavarja sőt semmi nem zavarja, van hogy el is alszik a hangjára.Általában reggel 7kor kelünk és amig nem annyira mocorgós kitakaritok de akkor mindent meg tudok csinálni.Persze gyorsan kell mert ha már felébredt teljesen akkor nincs megállás:)

Vagy miután már totyog és a porszivót imádja tologatni van hogy vele együtt szoktam porszivózni.

2009. jún. 4. 09:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem könnyű az tuti, de egy idő után át lehet szokni erre az életmódra is. Én csak porszívózni nem porszívózom, amikor alszik, amúgy minden mást csinálok. Én 6-kor kelek, ő 7 -fél 8- körül. Így reggelente van kb 1 órám, amikor előkészülök az ebédhez, vagy elmosogatok, feltakarítok (seprés, felmosás), vasalok. Napközben pedig akkor, amikor lerakom aludni. Porszívózni együtt szoktunk, szereti a hangját, mindíg oda viszem, ahol épp porszívozom.Nagyobb takarítást pl ablakpucolás hétvégén csinálok, amikor apa itthon van.
2009. jún. 4. 09:15
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Itt ügyesebb anyuk vannak, mint én:( a házunk kb 400 nm, szóval rohadt nagy! Nincs bejárónő, mert próbálok egyedül boldogulni, de nehezen megy. Korábban azért, mert 10-12 órát dolgoztam naponta és fáradtan este lámpa mellett nem volt valami nyerő a takaritás. Most a baba köt le (7 hós), hát elég gáz. Sokat játszunk, csak kicsi ideig van el magában. Meg én is szivesebben vagyok vele, mint hogy takaritsak, ez az igazság. Szerencsére a férjem nem kupis, segiteni felmosni, porszivózni ugyan nem segit, de legalább elpakol maga után ugyahogy. Szóval én nehezen boldogulok. Anya régen mindig segitett, de persze most már babázunk együtt ha jönnek, nem pedig takaritunk:)
2009. jún. 4. 09:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak 50nm es a panel,1,5szoba,de mindíg olyan mintha bomba robbant volna. Kosz nincs, de akkor is zavar ez a kupi. Az előző író "adhatna kölcsön" minimum 50nm-t :))

Akkor már lehet könnyebben boldogulnék és segítenék neki is :))

2009. jún. 4. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
A suttogó titkai I.-ben szuperül le van írva, hogy ha valaki tiszteli a babáját, nem csinál vele olyan dolgokat meg, amit magának sem kíván. Jelen esetben arra gondolok, hogy az anyuka nem foglalkozik vele, hogy alszik-e a picije, zörög akkor is. Én ugyanezt tenném vele. Amikor alszik, elkezdenék mosogatni, porszívózni, kopogni a partfissal stb... Én úgy mosogattam, hogy magammellé tettem az autósülésébe, és énekeltem neki, arról hogy csörögnek a poharak, a kanalak. Felmosni, söpörni óvatosan lehet csendben is, míg alszik, a porszívózást meg akkor lehet megejteni, ha valaki vigyáz rá picit (apa, nagyszülő, barátnő stb.). Ha egyáltalán nincs segítség, akkor sajna nem marad más, mint gyorsan összeporszívózni, és addig a kiságyban hagyni. Picit sír esetleg, de baja nem lesz. És nyugodtan alhat. Nekem a baba előbbrevaló a házimunkánál, de azt is megoldom.
2009. jún. 4. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!