Miért csak 2 éves kor után lehet füstölt sajtot adni?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki betartotta? :)2012. febr. 15. 18:02
1/3 anonim válasza:
Én adtam neki 1éves korában is. Nem tudtam, hogy nem lehet. Semmi baja nem lett tőle.
2/3 anonim válasza:
Én még nem is hallottam róla.20 hós a kislányom és szokott enni.Semmi baja tőle!
3/3 anonim válasza:
Én is mostanában hallottam, hogy füstölt sajtot/húst minél később ajánlják adni a babáknak. Én már adtam kisfiamnak mindkettőt hónapokkal ezelőtt, kb. 10 hónapos lehetett, imádja ezeket a termékeket azóta is (nincs is bennük hál égnek semmi mesterséges dolog). Szerintem azért ajánlják minél később, mert nehéz étel, de ez csak az én gondolatom. Mindenesetre én továbbra is adok kisfiamnak, hiszen jó étvággyal eszi, és abszolúte semmi baja tőlük (14 hós). :) Mondjuk így belegondolva, kb. 2-3 hetente van valami füstölt étel, az meg aztán tényleg nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!