Sokat ültök a net előtt, míg a babátok alszik?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 15:16
1/13 anonim válasza:
igen
én nem tv-zek, ilyenkor ide ülök.
2/13 anonim válasza:
Igen én is itt vagyok ha alszik!
3/13 anonim válasza:
igen, laptop a konyhában, főzök, ideülök, teregetek, ideülök
4/13 anonim válasza:
Sajnos elég sokszor. Ha alszanak ide ülök és csak nagyon nehezen tudok felállni, van hogy 2 órát is ülök,míg fel nem kelnek. Ezért inkább sokszor le sem ülök, mert akkor legalább tudom csinálni a dolgomat.
5/13 anonim válasza:
Igen, most épp nyárra keresek ruhacsomagot a lányomnak. Itthonról "dolgozom" (családi vállalkozásban, pl ilyenkor emailezek) meg persze a gyk:)
6/13 anonim válasza:
Attól függ... Pl. ha nem tudom befejezni a főzést, mert mondjuk aznap nyűgös, akkor inkább azt fejezem be először, és amennyi idő marad ébredésig, addig gép előtt vagyok. Néha lefekszem én is pihenni, mikor babóm alszik, akkor nem netezek. Amikor meg nem kell főzni, vagy nem pihenek, akkor viszont netezek (zenét hallgatok, híreket olvasok, ide ill. közösségi oldalra felnézek, ilyesmik). Úgyhogy változó.
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor jó, nem vagyok egyedül:) A tv nálunk se megy napközben, viszont ez a gyk...már néha úgy érzem, hogy függő lettem:)
2012. febr. 15. 15:25
8/13 anonim válasza:
Igen, mert ez az egyetlen kapcsolatom a "külvilággal", meg más babás anyukákkal. Különben meg is bolondulnék a 4 fal között, míg nem jön a tavasz.
9/13 anonim válasza:
Jaja. Ha nem tudom elvégezni a dolgom akkor persze azt csinálom mig alszik, de legtöbbször olyankor ideülök, mert nem akarok zörögni. És ez nekem egy kis szórakozás. :)
10/13 anonim válasza:
igen.
egész nap be van kapcsolva a gép, de mindig rohangálok közben, hol főzök, hol játszunk, takarítok stb...
Most rucikat nézek neki tavaszra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!