Kisbabás anyukák! Számotokra mi a legnagyobb kihívás a kismamaságban?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 13:30
11/15 krisztivan válasza:
A kevés alvás(rossz alvó a fiam)és az ebből adódó "idegrendszeri károsodás"legyürése:-))
13/15 anonim válasza:
komolyan fölösleges válaszolni ezen az oldalon akár milyen kérdésre valakinek hobbija a lepontozás....érthetetlen köszönöm a 0 százalék hasznos válaszom amiért leírtam nekem mi a nehéz....biztos jobban tudja aki lepontozott!!!!!!!!!
14/15 anonim válasza:
Ugyan hagyd , szánalmas :) nekem is gond a rend de Őszintén sz@rok bele .A gyerek a fontosabb .Nincs kosz csak fut a ház .Akit ez tesz boldoggá lelki szegény ,remélem olvassa és tipródik , Te meg nevess !!!
15/15 haramia válasza:
Én egyedül nevelem a kisfiam, és anyának lenni sokkal nehezebb és sokkal gyönyörűbb dolog, mint gondoltam. (már ha az ember igyekszik a tőle telhető legjobban csinálni). Én két dolgot tudok kiemelni, ami nagyon nehéz. Az első a felelősség terhe, ami ráadásul nem is oszlik meg. Nagyon nehéz napi 24 órában 100%osan ébernek lenni hogy a pici biztonságban, testi-lelki egészségben növekedjen. A másik pedig gazdálkodni az erővel, mert nekünk is vannak nagyon nehéz napjaink: fog, front, szeparációs szorongás (7 hónapos) és olyankor eszembe jut, hogy ez így mehet holnap is, holnap után is és nincs más akinek a kezébe adom egy órára vagy lepihenek kicsit, hanem nekem kell akkor is helytállnom... szóval ezek talán a legnehezebbek. De emellett fel tudnák sorolni kismillió csodálatos dolgot, amik ezt kompenzálják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!