Ülni nem tudó,6 hónapos csecsemőnek milyen szánkót lehet venni? Hol tudok venni ilyet Miskolcon? Vagy rendelni internetről?
Fekvö szánkó nincsen, meg mivel kapaszkodni sem tud még nehezebb fekve rátenni, meg még hideg is alulról.
én nem szánkoztatnám még 6 hósan. lesz még az életében pár tél amikor szánkózhat.
Ráérsz neki venni szánkót, majd jövőre.
Felesleges beleültetni ahogy az előttem író is mondja, mert még kicsi hozzá. Semmit nem fog élvezni az egészből.
Vegyél majd olyant amit 10-11 éves korában is simán tud használni. Sima, egyszerű szánkót, amire jövőre felszereltek még egy karfát. Ha már nagy lesz akkor meg leveszitek.
szerintem sem nagyon van ilyen szánkó!viszont az én fiam 9 hónapos neki ilyen van elvileg azt mondták 6 hónapos kortól használható!,de ebben nem tudok nyilatkozni így van-e!
Mindenre, amit ülve lehet használni (pl. hinta) azt írják, hogy 6 hónapos kortól. Mert van olyan baba, aki már ül 6 hónaposan. De ez azért hülyeség, mert nem az az átlagos. Szóval tök jó az a tolókaros bundazsákos szánkó, én is néztem, de ülni nem tudó babának nem jó.
Szerintem majd a következő télen vegyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!