Milyen minőségű a DADA pelus? Tapasztalat? Internetről lehet rendelni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 10:17
1/3 anonim válasza:
A pisit nem bírja,csak nappali használatra ajánlott.A legrosszabb a gazdaságos pelusok közül,egyetlen belepisiléstől is képes tömzsivé duzzadni.A kakát jól bírja,de nem a hígat,ami felmegy a háta közepéig.Pelenkacentrum.hu-ról ha jól láttam lehet rendelni,ill. teszvesz-vaterán is árulnak 31-33 ft-os darabáron.
2/3 anonim válasza:
Szia.nekem ellenkező a véleményem :) Nálunk nagyon bevált ez a pelus(2 hónapja használja a fiam) rengeteget iszik a fiam és jól birja a pelus.Hát mit ne mondjak,jobb mint a pempars sleep&play pelenka.netről 22 ft-ért szoktam rendelni darabját.ha gondolod szivesen megadom az email cimet.
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom..szinte a születésétől fogva ezt a márkát használom a kislányomnak.
Semmivel sem ereszti ki hamarabb a pisit ,mint a jóval drágább "társai".
Maximálisan elégedett vagyok vele.
Mi Halmajról szerezzük be,30ft-ért /db.
Ha tudsz olcsóbb forrást és megosztod velünk/velem én nagyon hálás lennék!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!