Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10hos gyermekem mostanaban...

10hos gyermekem mostanaban elegge nehezzen/keson alszik el. Ez mitol lehet?

Figyelt kérdés
4 foga kibujt,atalussza az ejszakat akar delig is alszik de hiaba ciciztetem vagy ringatom magamon nem alszik el...inkabb hsztizik,harap,nem vesz levegot...
2012. febr. 15. 00:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mikor alszik délután utoljára? Az én fiam 11 hónapos és ha lemegyünk sétálni délután akkor ez a hideg levegő mindig elnyomja és elalszik. Nálunk még az az ideális ha délután 4 körül elalszik és 3/4 5 körül már ébren is van, így 9 legkésőbb 1/2 10 fele elálmosodik, tápszert adok neki és alvás. Ha már 5 után kel, akkor sanszos, hogy nehezebb lesz az elaltatás. Lehet, hogy nagyon későn alszik és sokat.
2012. febr. 15. 11:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Hat most egy jo fel oraval ezelott aludt el...de izeg mozog mint egy sajtkukac el nem hiszem hogy nem farad ki...es az esti alvas elott mikor viszed ki?amugy koszonom a valaszt :)
2012. febr. 15. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Most, hogy ilyen hideg van fél 4 körül visszük le sétálni, 4 körül elalszik, de 5 fele általában felébred, ha mégsem akkor fel szoktuk kelteni, mert írtam, ha 5 után ébred, akkor sokkal nehezebben alszik el este. Ébredés után megyünk haza. Szerintem te is próbáld ráállítani arra, hogy késő délután ne aludjon. Állítólag az a jó, ha ebben a korban már csak 1 x alszanak ebéd után, és akkor este korábban elfárad. Nálunk ez még nem működik, de így is fél 10 kor legkésőbb fekvés van. Már nem fáradnak el olyan könnyen ezért nem szabad, hogy késő délután sokat aludjon.
2012. febr. 15. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hányszor alszik amúgy egy nap? Nálunk még két alvás van, fél 12-től 13 óráig, majd a séta közben egy 40-60 perc kb.(De csak most alszik el ilyen könnyen a sétánál, hogy hideg van)Ha nem gond megírod, hogy hogy néz ki a napotok?
2012. febr. 15. 17:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Hat igazabol jo kesoig alszik reggel van higy delig mert hulla vagyok ha 2-3kor alszik el es mas sajnos nem altatja el helyettem...utanna tisztaba rakas jatszas ha nincs nagyon hideg meg nem szakad a ho egy kis seta kaja majd kb olyan 16-17ora korul alszi,fel vagy 3/4orat majd kaja(kozben cici is van napkozben...)johet egy kis jatek majd 22korul megprobalom elaltatni de nem igazan ment mostanaban de ma kivittem 8korul es most alszik mint a bunda :) a masik problema az h mellettem alszik azt hogy tudnam megszoktatni h kisagyba mert cicivel a szajaban alszik el de belerakni meg elegge huzos mert mely az agy...ezt hogy oldjam meg?
2012. febr. 15. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nagyon kimerült vagy, de lehet, hogy jobb lenne, ha nem aludna délig, hanem felébresztenéd. És egy másik napirendre átállítani, rettenetesen nehéz, de hosszú távon megéri.

Az együtt alvásban nincsen tapasztalatom, nálunk az első perctől egyedül alszik. A manóm is tápszeren alszik el, de ahogy elaludt, vagy elfogyott, már teszem is be a kiságyba, ha még mocorog az ágyban, akkor egy kicsit simogatom a hátát, popsiját, dúdolok neki, de már nem veszem ki. Meg kell próbálnod szerintem letenni, ha már úgy érzed, hogy alszik. Szerintem nincsen erre más megoldás.

2012. febr. 16. 09:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindig lemarad valami, hogy aludt most éjjel?
2012. febr. 16. 09:01
 8/11 A kérdező kommentje:

nagyon jol aludt ez a 8koruli seta meghozta gyumolcset :) koszonom

csak reggel kelt fel egy kicsit cicizni...es akkor meddig aludjon?9-10?

2012. febr. 16. 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy jól aludt, te is pihentél. Nem biztos, hogy jó amit mondok, de szerintem igen, 9 legkésőbb 10 körül ébrednie kellene ahhoz, hogy a napközbeni alvások ne csússzanak annyira az estébe. A levegő elnyomja őket, főleg ez a hűvösebb idő, ez jót tesz nekik. Ha mondjuk 10-kor ébred akkor lehet, hogy egyszer alszik napközben, mondjuk 3 körül egy órát, másfelet, utána már nem is bóbiskol, akkor sétával együtt szerintem el kell fáradnia annyira, hogy ne tudjon sokáig ébren maradni, hanem fél 10 10 körül le tudd tenni. De ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM, nem biztos jó, ahogy látom a dolgokat, én is mindig csak találgatok, hogy éppen mi a jó picikémnek.
2012. febr. 16. 11:55
 10/11 A kérdező kommentje:
hat igen sokkal jobb lenne ha mar 10 kor aludna mert sajnos a parom sulis tesoja is velunk egy szobabqn lakik es o sem tud aludni de ugye az a baj h a kisagyba sem tudom igy hozzaszoktatni h ott aludjon el...nha meg mindig van valaki a szobaban tv,ps2-es miatt... :\\\ nagyon nem jo igy.
2012. febr. 16. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!