Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még rajtam kívül olyan...

Van még rajtam kívül olyan aki úgy gondolja itthon lenni a babával (gyerekekkel) sokkal élvezetesebb könnyebb és szórakoztatóbb mint dolgozni?

Figyelt kérdés
Olyan aki örül hogy itthon "ülhet" és nem vágyik vissza a munkahelyére? Állandóan csak azt olvasom itt is, máshol is, hogy hát otthon lenni még fárasztóbb mint dolgozni merthogy ez 24 órás műszak és szívesen cserélnének a párjukkal hogy az észrevegye ez is ugyanolyan munka mint bármi más, és hogy hogy van ideje egy anyának a gyerekekre a háztartásra a főzésre mosásra mindennap, takarításra egy nap. Én élvezem hogy itthon vagyok, sokkal könnyebbnek ítélem meg mint a napi robotot (pedig nem fizikai munkát végeztem) végére érek a háztartási teendőknek, örülök a 3 gyerekemnek (2 még itthon, legnagyobb suliban) és a világért nem cserélnék a férjemmel pl. aki reggel 7kor megy délután 6 kor jön. Ti cserélnétek a férjetekkel?
2012. febr. 14. 14:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Házimunka dolog: dehát ha az ember dolgozik akkor is kell házimunkát végezni...persze ha valaki annyit keres hogy abból sokmindenre telik még pluszban akkor valahol érthető (edzőterem takarítónő, bébiszitter stb.) nekem mondjuk nem volt ilyen fizetésem szóval ez a motiváció sincs meg hozzá gyakorlatilag nem sokkal keresnék többet (fizetés minusz bölcsi ovi stb.) mint gyeden.
2012. febr. 14. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:

"Házimunka dolog: dehát ha az ember dolgozik akkor is kell házimunkát végezni..."

Igen, de kevesebbet. Pl. nem ebédelunk otthon, már kevesebb a mosatlan. A szétpakolt cucc is kevesebb.

A mosnivaló persze ugyanannyi, de ha van segitség a vasalásra, akkor már sokkal jobb.

2012. febr. 14. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ezzel úgy vagyok, hogy bár imádom a gyerekem, eljön az idő, amikor hiányzik a felnőtt társaság.

Valahogy nem tudom magam intellektuálisan a gyerekem mellett kiélni!

2012. febr. 14. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok,megkérdezném a lepontozót,mireföl tette??
2012. febr. 14. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:

"5-ös vagyok,megkérdezném a lepontozót,mireföl tette??"

Én meg az vagyok, aki az ellenkezőjét írta amit te, mégis engem is lepontoztak. De ezzel nem kell foglalkozni, ne is törődj vele, vannak akik ebből sportot csinálnak.

2012. febr. 14. 23:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozgatott le, én tuti nem! Köszi mindenkinek a válaszokat!!
2012. febr. 15. 08:18
 17/17 anonim ***** válasza:

És azt hittem csak én vagyok az egyetlen aki ezt élvezi.

3 gyerekes anyuka :))

2012. febr. 15. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!