Miért zokoghat ennyire álmában?
Figyelt kérdés
A kislányomnál mostanában sokszor előfordul, hogy az éjszaka közepén egyszer csak eszeveszett sírásba kezd. De nem ébred fel, alszik közben. Kiveszem, ringatom, sétálok vele, és szinte alig lehet megnyugtatni. Felébreszteni meg szintén nem lehet ilyenkor.
Ez mitől lehet? Vigyem el orvoshoz, vagy ez "normális"? Másnál előfordult ilyen?
2012. febr. 14. 13:26
11/14 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam már, meg hasfájásra. De az első ilyen alkalom kb. 1 hónapja volt.
2012. febr. 14. 16:33
12/14 anonim válasza:
Úgy tudom a fulladásélmény is gyakori kiváltója a pavor nocturnusnak. Nem túl puha a matraca/párnája? Nem húzza magára a takarót? Nincs eldugulva az orra?
13/14 A kérdező kommentje:
Kokusz matraca van, a feje alatt pedig egy olyan vastagságú "párna", mint egy rácsvédő. Vagyis csak egy kis vatelin. A takarót inkább lerugja, mint magára húzza. De tegnap éjjel megint volt. Amikor kicsit megnyugodott, visszatettem az agyba. Elkezdett forgolodni, nyuszogni, majd pukizott egy hatalmasat. Lehet, hogy akkor a pocija faj? Csak azt nem értem, mitől. Most lassan 2 hete mar nem eszik szinte semmit. De mar előtte is volt ilyen. Mindenesetre ma megyünk a dokiHoz, remelem, tud valami okosat mondani.
2012. febr. 16. 06:49
14/14 A kérdező kommentje:
A doki szerint a TV okozhat ilyet a babáknál. Mert ugyan nem néz TV-t, de van olyan, hogy megy, és ő oda-odanéz. Mondta, hogy próbáljuk ki pár napig, hogy egyáltalán nem TV-zünk, hátha.
2012. febr. 16. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!