Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beba HA 1 Prot keverhetem...

Beba HA 1 Prot keverhetem Beba HA/AR táppal?

Figyelt kérdés

Eddig a HA 1-et ette, de 1 hete elkezdett bukni.. Így felírta a doki az AR tápot, viszont az baromi sűrű, alig jön ki az üvegen. :)

Tegnap kezdtük, eddig úgy adtam, hogy először 30 ml AR tápot + 150 ml simát külön üvegből, aztán 60 ml AR + 120 sima.

Mióta kap 60 ml AR-t a sima mellé, nem bukik. Baj lenne, ha összekeverném a kettőt és egy üvegből kapná?

2012. febr. 14. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy adtam a beba ha/ ar-t, hogy kisollóval vágtam a cumi tetején egy x- alakú nyílást így átfért rajta.
2012. febr. 14. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz, ha kevered. Ha csak Ar-t akarsz adni, akkor nagyobb lyukú cumi kell.
2012. febr. 14. 14:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát, úgy néz ki sajna elszóltam magam, ma egész nap bukott. :( Pedig már töményen is adtam neki az AR-t.

2012. febr. 14. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!