Meddig tart az orrfolyas?
Szia
Az én kisfiam kb 2 hetes kora óta "taknyos".Most 6 hónapos lesz.Nem folyik neki csak szortyog.És neki is fehér,habos.Mást mi se tudunk csinálni csak orrspray+orrszívás. :( A doki azt mondta hogy addig ameddig fehér a váladék nem beteg a gyerek.Már kipróbáltam mindent hátha elmúlik,de nem.Valahol azt olvastam hogy azt írta egy doki hogy kb 6 hós korára elmúlik. :( Úgyhogy mi most már nagyon várjuk.Remélem nektek nem fog eddig tartani.
mi 10 napja vagyunk nathasak, most 3 honapos
eleinte tiszta folyekony volt, most mar nagyon suru
mar csak naponta 3szor kell szivatni, de eleinte volt hogy orankent
ha nem kap levegot, nem az orra van tele hanem el van dugulva, akkor adhasz neki egy heten keresztul nasivin cseppet pici babaknak valot, en ugy idozitettem hogy hajnalban kapott egyszer, delutani hosszu alvas elott egyszer meg ejjeli alvas elott, igy tudott aludni, ha ebren volt akkor meg valahogy kibirta
mindig szivatas elott csepegtetni kell sos vizet, kb.5-10 percet varni aztan szivatni, ha mar tiszta utanna mehet a nasivin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!