Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart az orrfolyas?

Meddig tart az orrfolyas?

Figyelt kérdés
Mar egy hete nathas az egy es fel honapos kisfiam, mast nem teszunk csak szivjuk orrszivo-porszivoval az orrat meg tengeri sot spriccelunk, meg szopizunk, mast az orvos sem ajanlott. Csak azt nem tudom, hogy meddig tarthat ez az orrfolyas ami minden alkalommal boseges, feher habszeru.Nagyon nehezen szuszog, ideges,nyugtalan!!!???
2012. febr. 14. 09:32
 1/7 ramcy83 válasza:

Szia

Az én kisfiam kb 2 hetes kora óta "taknyos".Most 6 hónapos lesz.Nem folyik neki csak szortyog.És neki is fehér,habos.Mást mi se tudunk csinálni csak orrspray+orrszívás. :( A doki azt mondta hogy addig ameddig fehér a váladék nem beteg a gyerek.Már kipróbáltam mindent hátha elmúlik,de nem.Valahol azt olvastam hogy azt írta egy doki hogy kb 6 hós korára elmúlik. :( Úgyhogy mi most már nagyon várjuk.Remélem nektek nem fog eddig tartani.

2012. febr. 14. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaj, hat ez hihetetlen!!! Es naponta hanyszor tisztitjatok? A kisfiam nagyon ideges emiatt, a tied , hogy viseli vagy mar megszokta? Ejjel, tud aludni?
2012. febr. 14. 10:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Orrspryt milyent hasznaltok ilyen hosszu ideje?
2012. febr. 14. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:

mi 10 napja vagyunk nathasak, most 3 honapos

eleinte tiszta folyekony volt, most mar nagyon suru

mar csak naponta 3szor kell szivatni, de eleinte volt hogy orankent

ha nem kap levegot, nem az orra van tele hanem el van dugulva, akkor adhasz neki egy heten keresztul nasivin cseppet pici babaknak valot, en ugy idozitettem hogy hajnalban kapott egyszer, delutani hosszu alvas elott egyszer meg ejjeli alvas elott, igy tudott aludni, ha ebren volt akkor meg valahogy kibirta

mindig szivatas elott csepegtetni kell sos vizet, kb.5-10 percet varni aztan szivatni, ha mar tiszta utanna mehet a nasivin

2012. febr. 14. 11:13
 5/7 A kérdező kommentje:
A NAsivin orrspray hany szazalekos?
2012. febr. 14. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
nem vagyok Magyarorszagi nem tudom nalatok milyenek vannak, nalunk csepp formaban kaphato, ill. Soft verzioban, az ugy nez ki mint a spray de az is csepegteto, el kell olvasni hogy hogyan kell hasznalni, mert sokan azt hiszik hogy nem mukodik 0,01%
2012. febr. 15. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos en sem vagyok magyarorszagi, itt Erdelyben nem lehet kapni ilyent es fokent nem 0.1 szazalekosat, csak 0,025-et.
2012. febr. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!