Hogy kell igazán jó cewe fotókönyvet készíteni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 14:25
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Nagyon gagyi a minősége, bármilyen jó felbontású képet is adsz. Jobban jársz ha megszerkeszted, és kinyomtattatod lézeres nyomtatóval színesben, aztán bekötteted, vagy lefűzöd.
2/3 kíváncsicska válasza:
Én most készítem el én bízom benne, hogy jó lesz.Persze hogy tutira menjek a legkisebbet rendelem meg hogy ha nem lesz jó ne veszítsek sokat.De ha tetszeni fog akkor rendelek nagyot is.A Dm-set használom.
3/3 anonim válasza:
Én is a legkisebbet csináltattam, de kritikán aluli lett. A barátnőm az esküvői képeit csináltatta meg. Az is szörnyű. Az unokatesómé is sz@r.
Második ha a tiéd jó, akkor kérlek írd meg hogy csináltad, mert komolyan érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!