Az oltástól lázasodhatott be ennyire?
jó hülye a védőnőd már ne is haragudj.
a 15 hónapos oltás más mind a többi, legyengített élő vírusos, az oltás után átlagosan 10 nappal jönnek a tünetek, magas láz, pöttyök... persze vannak akiken nem jön ki, de mivel ez egy legyengített vírus, így elkapja a baba a betegséget/betegségeket.
igen, az oltástól van!
az MMR oltástól 6-14 nap között lehet láza, hasmenése, hányás, kiütések, fáradság.
fura a védönöd, mert nekünk a doki is ezt mondta, és az anyukás ismerösök is mind azt mondják hogy 8-10-ik nap körül van enyhe láz.
39 fok még azért nem nagyon magas (ha csak nem levont érték már), figyelj a folyadék bevitelre, de ha nem folytatódik akkor oltástól volt.
az orvosod nem mondta el?
már levonva 39 fok...:-(
külföldön vagyunk most, azt oltást "csak" beadták és annyi, nem kommentálták. Mikor kijöttünk akkor kérdezetem a Mo-i védőnőnket, én meg megnyugodtam, hogy ezt is megúsztuk. de akkor nem...
És akkor kb hány napig tarthat ez a lázas állapot?
és köszi a válaszokat!!
második vagyok.
ahogy írtam 6-14 nap között. ha nem tudod csillapítani vagy 3 napnál tovább tart akkor azért menj vissza az orvoshoz.
hol éltek külföldön mert nálunk még alá is kellett ´rini minden oltás elött hogy egyetértek és mindent elolvastam az oltásról, és következményeiröl.
Lehet csak nem értetted amit az orvos mondott vagy adott papírt.
lányomat nagyon leverte a 15 hónapos oltás. 4 napig volt lázas,majd kiütéses, de közben ment a hasa is, gyógyszert is kellett szednie.
szóval lehet az oltástól, de azért ha tudod vidd el a dokinénihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!