Más ruhában van otthon és másban az utcán a gyereketek? (tavaszi, nyári időszakban) Tehát átöltöztetitek "kimenősbe", mielőtt kimentek?
Nálunk úgy működik, nyáron és tavasszal, hogy felkelnek felöltöznek,amikor kimegyünk ugyanabban mennek ki, tiszta koszosak leszenek , úgyhogy abba már nem jönnek be, akkor kapnak tiszta ruhát, aztán esetleg ha megint kimegyünk vissza veszik a koszosat, és megint abban ennek ki.Aztán másnap reggel azt veszik fel amiben előző nap csak bent voltak és tiszta maradt és az lesz aznap a kimenős ruha, és uyge mikor kintről bejöttünk megint tiszta ruhát kapnak.Reméelm érthető voltam.
Persze ha a városba megyünk vagy mamáék, akkor vesznek szép ruhát, de itthonra elég valami rosszabb is ( nem szakadt vagy ilyesmi csak nem olyan szép), mert úgyis mindig nyakig retkesek lesznek.
Persze. Én is átöltözök ha hazaértünk!
Mi ugy öltözködünk ha kint játszunk akkor a benti ruhát adom rá, ami foltos nem elmenős!
De bárhová átmegyünk ha ugy készülünk hogy ott is maradunk sokáig akkor egyből átöltöztetem. Neki is kényelmes egy bővebb mackóba meg egy könnyű pólóba mint egy farmerbe meg egy ingbe!
A kint játszós ugyanaz mint a benti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!