Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkakukák zacskó nélkül is...

Pelenkakukák zacskó nélkül is légmentesen záródnak?

Figyelt kérdés
bocs, ha hülye kérdés, de nekem nem egyértelmű
2012. febr. 13. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.Tudom, drága bele a zacsi. De sajnos anélkül nem zár légmentesen, hiszenbelelátsz a kukába a fogak közt.
2012. febr. 13. 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:

az az igazság,hogy egy kicsit másra kéne...

mosható pelusozunk és ritkán mosok. tehát egy lavórban nem fér el a teljes adag és az se ártana, ha zárt lenne.

most magában a mosógép dobban szoktam gyűjteni. csak ez nem a legideálisabb, mert ha épp mást kell mosni, akkor ki kell pakolni a tartalmát.

2012. febr. 13. 09:53
 3/8 A kérdező kommentje:
ritkánt, úgy értem, hogy bevárok egy teljes adagot, ami kb. egy hét
2012. febr. 13. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs mosóporos dobozotok, vagy festékes vödör vagy bármilyen vödör amit lezárhatsz?
2012. febr. 13. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, igaz van teteje, amit rácsuk az ember (csak mi ritkán szoktuk, mert a zacsikat légmentesen lezárja így is). De nem túl nagy méretűek ezek a kukák szerintem. Nem tudom mennyi férne bele.
2012. febr. 13. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem! Zsák nélkül nem légmentes!!!!!
2012. febr. 13. 10:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Nekem egy adagnyira való kéne. Mosóporos kicsi lenne. Most a műanyag hordókkal szemezek, azoknak rácsavarható a teteje.

Köszönöm a segítséget, ez a variáció akkor ugrott.

2012. febr. 13. 10:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Még a vödör is kicsi
2012. febr. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!