Vizelet gyűjtő zacskó? Fiúknál?
Az világos, hogy a fütyijét a lyukba szúrom, de a ragasztó a zacskójára megy? Mivel máshova nem mehet, de az nem lesz egy kicsit fájdalmas?
Minden tapasztalat és magyarázat érdekel.
igen,a zacsijára kell ragasztani.De nekünk így is kifolyt éjjel...én úgy csináltam, hogy reggel mikor ébredt egyből megnéztem a pelust, mivel mellé ment a pisi egy új zacskót tettem fel,vissza a pelust,odavittem a csaphoz és folyattam 1-2 percig a vizet.Így pisilt és mivel függőleges helyzetben volt, belement a pisi.
Sok sikert:)
Csak valami vizsgálat-hülyén hangzik:) Szóval:
Újszülött korban a veseultrahangon valami határérték volt(dokinéni azt mondta nem nagy baj). Majd megyünk ultrahangra is. Amúgy meg sterilen elég akkor pisiltetni ha ebben találnak valamit.
Ha az Uh-on volt valami, akkor csak a biztonság kedvéért nézik a vizeletet, az nagyon jó hogy ilyen gondos orvosod van, örülj neki, hogy nem veszi félválról a dolgot, sok orvos nem foglalkozna ezzel, pedig a húgyúti fertőzéseket előfordul,hogy későn veszik észre. Amúgy ha esetleg tágulatot láttak az Uh-on, akkor azt többnyire el szokták nőni.
Azt elfelejtettem írni, hogy amíg rajt van a zacsi, addig ne tedd hasra, mert úgy tényleg kifojhat. És hidd el ez tényleg nem fáj, nagyon könnyen lejön a zacskó. (20:35ös voltam)
Megvolt. Az első hajnalban rosszul tettem rá(a kis kör ragasztó, amit le kéne venni ráragadt a szélére), meg még hasra is vágta magát. Aztán 7 kor kel enni, előtte rátettem, és ahogy elkapta a mellem hallottuk a csurgást-siker. Leadtuk. Nem fájt neki tényleg, még ki sem vörösödött:)
Egy kis vidulást nektek a segítségért cserébe:
Köszi a linket, jót nevettünk rajta Apával!:D
Utolsó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!