Milyen gyerekülést vegyek, ami nem túl drága, de biztonságos? Vegyek egyből 9-36kg-ig, még csak 10 hónapos a babám.
Ne vegyél 9-36-ost, mert az túl nagy kategóriát fog át, nem annyira biztonságos! (Az okosok sem ajánlják.)
Nekünk Nania Cosmo SP van, ez 9-18-as. 22.000 Ft-ért vettük, és nagyon elégedettek vagyunk vele (hiába húzzák le sokan). Szerintem elég biztonságos, mert az ADAC-teszteken "közepest" kapott.
Mi ilyet fogunk venni. A 9-36 kg-osokat azért mondják rossznak, mert nagyon átfogó a kategóriája, túl nagy a különbség. Naniát nem vennék, múltkor a boltban megfogtam őket, és tiszta műanyag, mármint semmi bélése nincsen, hogy kényelmesebb legyen. Én nem ültetném bele a gyerekem, de az én vagyok úgy látszik másnak bejön.
Biztonsági szempontból a legjobb a 9-18 kg kategória lenne. Márkát nem ajánlok, mert mindenki a saját pénztárcája szerint vásárol...
Amit viszont semmiképp nem vennék: Nania!!!
Pont azért, amit az előző hozzászóló is írt. Full műanyag, kényelmetlen, kemény, "fapados"...
Nem ültetném bele a gyereket akkor sem, ha ingyen adnák!
Szerintem a kényelem is fontos!
Attól is függ,hogy már ül-e biztonságosan a babád. Mármint ha most akarsz venni neki. Mert ha még nem ül, akkor 0-18-ast vegyél szerintem, mert ezeket hátrafelé is be tudod kötni, míg nem ül biztonságosan. Sokan érvelnek azzal ellene, hogy nem lát ki a baba, de szerintem meg sokkal jobban kilát. Mi így használjuk, és még levettük az autó hátsó ülésének a fejtámláját és teljes a panoráma neki hátrafelé. Élvezi is. Nekünk ilyen van:
Én is féltem,hogy hamar kinövi majd, mert a mi kislányunk elég hosszú. De szerintem nem fogja,mert elég magas a támlája. Én nem vennék 9-36-ost, mert szerintem túl nagy korcsoportot ölel át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!