Lehet adni 2 hónapos kisbabának citromfű teát?
20 percet alszik...
nincs semmi baj a babáddal, ti csináltok valamit rosszul :( sajnos ez elég tipikus és szerintem minden szülő átesik ezen :(
ez azért van mert a babák 20 perc után kerülnek mély álmoba, tehát az a lényeg, hogy ezen a 20 percen túl legyetek. addig mozdulatlanul feküdj mellette, ha megébred gyorsan tedd vissza cicire, vagy ha babakocsiban altatod akkor 20 percig tologasd még azután, hogy elalszik, ha ringatva altatod akkor szintén várd meg ezt a 20 percet.
az a baj, hogy azt hiszi, hogy kialudta magát, pedig nem, ezért nem szabad kizökkenteni mikor megébred.
azt írod 8 órát van ébren. ez nagyon nagy baj, hisz ennyit az ő idegrendszere nem bír el és alvás közben fejlődik.
kezd el altatni még azelőtt, hogy látnád, elálmosodott. őket meg kell tanítani elaludni, nem minden baba születik úgy, hogy tudja ezt. tudom, nagyon nehéz, mi is átmentünk ezen, de legyél kitartó, ha jó napirendet állítasz össze amiben ragaszkodsz az alváshoz, pár nap alatt be fog állni és nem kell semmi gyógynövényt adnod neki :)
6-os és a 12-es válaszolóval értek egyet!Amikor már látod rajta az első fáradtsági jeleket(ásít,nyűgösködik.füléhez,szeméhez kap)már akkor kezd el altatni!Valószínű azért nem tud aludni mert már teljesen túl van pörögve és mikor kidől akkor 20 perc után nem tud tlépni a felületes alvásból a mély alvás fázisába mert már annyira fáradt és pörög!Biztos veled is volt már hogy a fáradságtól nem tudsz elaludni!
leírom nállunk 2 hónaposan hogy volt!
Felkelt,szopizot kb fél óráig majd megbüfiztettem,pelust cseréltem énekelgettem neki,körbe sétáltunk a lakásba közben beszéltem hozzá és ennyi ingertől ő el is fáradt!Ahogy láttam rajta hogy ásítozik,nyüglődik már vittem is aludni!Nagyából 1 órát bírt fent lenni ébredéstől számítva!Jó az én babám extra jó alvó volt mindíg is de azért az hogy 8 órát fent legyen egy 2 hónapos baba az durva!
Próbáld meg a fentebb leírt tanácsokat és meglátod szépen be fog állni!Én sem adnék neki gyógynövényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!