Fél éves babák anyukái! Mennyit költötök egy hónapban pelenkára?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 23:40
11/16 A kérdező kommentje:
Így már érthető köszi moira!.
2012. febr. 12. 22:12
12/16 anonim válasza:
ha 120 fogy, akkor 4db jut egy napra. nagyon kevés. egészségtelen neki olyan sokáig a saját pisijében ülni. azért 5-6 alkalommal kéne cserélni. nem kötekedésnek, hanem jó szándékú kritikának szánom
13/16 anonim válasza:
Akkor leírom a peluscserét.ű
Reggel felkel 8 körül, új pelus
12-13 felé kakil, új pelus
16 felé új pelus
este fél 9kor fürdés, új pelus.
Szerintem a 4 óránkénti peluscsere nem kevés. Ha csípné, vagy rossz lenne neki, akkor "szólna".
Na meg olvastaam itt egyszer, hogy van egy anyuka aki csak napi 2!!! pelust használ. Reggel, meg este. Reggel meg addig szokott várni a peluscserével amíg nem kakil a baba...
14/16 anonim válasza:
Visszavonom, így tényleg jónak tűnik.
De az említett példa... az durva. mit szóltak a többiek? belátta, hogy ez így nem jó?
15/16 anonim válasza:
popsitörlőt se felejtsük ki, az se elhanyagolható. 2-5 doboz fogy abból is, persze a szokásoktól függően. ára pedig: 300 (de inkább 400) alatt nem nagyon láttam
16/16 anonim válasza:
2*2.500 Ft a pelus még mindig,
a popsitörlő pedig 3*200 Ft :)
Gazdaságos a kis szentem :)
Amúgy bebisht használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!