Vaterás anyukák! Mi van, ha a vevő felszívódik?
Nálam ugyanez volt a szituáció, 2 hónapot vártam, több dolgot is leütött, még azt is kérte, hogy hozzak előrébb egy ruhát, hogy minél előbb megkaphassa. Majd nem fizetett, pár hétig hitegetett, végül 2 hónap után adtam negatívat, hogy visszakapjam a jutalékot, de már kifutottam az időből, nem kaptam vissza a pénzt. Válaszul én is negatívat kaptam, pedig addig 100%-os eladó voltam több száz értékelésből, ez sajnos lerontotta. Tipikus bosszú negatív volt. Írtam a vaterának, hogy töröljék a bosszú negatívat, de azt írták vissza, hogy ilyen vitás kérdésekben nem tudják eldönteni, hogy melyik fél mond igazat, ezért nem törölhető az értékelés. És felsorolták, hogy mikor kérhetek törlést.
Ha nem nagy a jutalék, akkor én már nem adnék negatívat, mert csak visszakapom és sokat ront a hitelemen sajnos.
Nagyon bunkó emberek is vannak:(
Kétszer írj felszólítást, ha nem válaszol, hirdesd meg újra a terméket.
Én már odaírom az oldalamra, hogy "csak az licitáljon aki ki is akarja fizetni....max 2 hetet várok, utána negatívot adok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!