Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vaterás anyukák! Mi van, ha a...

Vaterás anyukák! Mi van, ha a vevő felszívódik?

Figyelt kérdés
Van egy vevő, aki leütötte az egyik aukciómat. Írt egy e-mailt, hogy még vesz mást is, majd jelentkezik. De azóta nem tudom elérni. Ilyenkor mit lehet tenni? Kell írni a Vaterának, hogy mi történt?
2012. febr. 11. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy darabig én várnék,kb. 1 hónapig,ezután negatívot adnék.Pénzedbe nem került,a jutalékot visszatérítik,újra meghirdeted a terméket és kész.Az értékelést a lehető legrészletesebben írd le.
2012. febr. 11. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
A Vatera nem foglalkozik ezzel, hiszen sem pénz, sem áru nem cserélt gazdát. Legalább 2 hetet várj azért, mielőtt értékeled, és mentsd el a neki írt leveleidet.
2012. febr. 11. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ugyanez volt a szituáció, 2 hónapot vártam, több dolgot is leütött, még azt is kérte, hogy hozzak előrébb egy ruhát, hogy minél előbb megkaphassa. Majd nem fizetett, pár hétig hitegetett, végül 2 hónap után adtam negatívat, hogy visszakapjam a jutalékot, de már kifutottam az időből, nem kaptam vissza a pénzt. Válaszul én is negatívat kaptam, pedig addig 100%-os eladó voltam több száz értékelésből, ez sajnos lerontotta. Tipikus bosszú negatív volt. Írtam a vaterának, hogy töröljék a bosszú negatívat, de azt írták vissza, hogy ilyen vitás kérdésekben nem tudják eldönteni, hogy melyik fél mond igazat, ezért nem törölhető az értékelés. És felsorolták, hogy mikor kérhetek törlést.

Ha nem nagy a jutalék, akkor én már nem adnék negatívat, mert csak visszakapom és sokat ront a hitelemen sajnos.

Nagyon bunkó emberek is vannak:(

Kétszer írj felszólítást, ha nem válaszol, hirdesd meg újra a terméket.

Én már odaírom az oldalamra, hogy "csak az licitáljon aki ki is akarja fizetni....max 2 hetet várok, utána negatívot adok".

2012. febr. 11. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Negatív miatt ne aggódjatok, én is mindig megnézem, hogy milyen értékelései vannak az eladónak, és el is olvasom, ha van negatív, olyankor mindkét fél által leírtakat. Ki szokott derülni, hogy ki a megbízható és hiteles. Az a lényeg, hogy tárgyilagosan legyen leírva, hogy mi történt.
2012. febr. 12. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!