Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges, hogy a penésztől...

Lehetséges, hogy a penésztől beteg folyton a kisfiam?

Figyelt kérdés

Most 15 hónapos és november eleje óta szinte folyamatosan beteg.Már tavaly télen is sokszor volt beteg. Folyamatosan náthás, köhög, nagyon folyik az orra, van, hogy lázas is, gyulladt a torka. A házunk tavaly tél óta penészes, mindig takarítom, ahogy látszik, de mindig visszajön. Voltunk allergia vizsgálaton is, elvileg nem allergiás semmire, penészre sem. Attól még lehet,hogy az okozza a gondot, vagy én rontok el valamit??

Már nagyon kivagyok az örökös betegség miatt, nagyon sajnálom a kisfiamat. :(

2012. febr. 11. 13:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

A sót még ma beteszem a szobájába.

Az allergiatesztet nem vérből csinálták neki, hanem a bőrén.

Ahogy elolvastam a válaszod kedves utolsó, megfájdult a fejem és már levegőt is alig merek venni. :)) Hipochonder vagyok. És tisztaság mániás is. Holnap kezdhetek mindent előről! :) A szőnyegek, az ágynemű...te atya ég! :)

Szerencsére minden matracunkat újonnan vettünk, a babáét is, miénket is. Legalább csak a mi atkáink vannak benne.:)

Na de komolyan! Nagyon köszönöm, hogy időt szakítottál rám és a problémámra és ennyire körbejártad a témát. Ma már az előtérben teregettem, de a tapétát most hirtelen nem tudom sajnos megszüntetni.

Egyébként eddig erre nem is gondoltam, hogy a tapéta is gond. A kisfiam szobájában nincs, mert azt a születése előtt teljesen felújítottuk, újra lett vakolva és csak festve lett. Soha nem volt penészes az ő szobája.

Még egyszer köszönöm!

2012. febr. 12. 20:42
 22/22 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Sajnos tapasztalatból írtam,mert mi is végigjátszottuk ezt a fiunkkal. Hála Istennek, már 7 éves, kezdi kinőni, vagyis nem olyan durvák a tünetei, mint voltak. Igaz évente klímaterápiára is jár. Minden jót nektek!
2012. febr. 13. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!