Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakai ébredés 2x,8 hónaposa...

Éjszakai ébredés 2x,8 hónaposan? Eddig nem volt ilyen. Nem tudom mi lehet ez, nem is várok "diagnózist", csak leírom, hátha valaki járt már így, vagy van esetleg ötlete.

Figyelt kérdés

8 hónapos a kisfiam, jól evett, jól aludt. Eddig. kb. 2 hete kezdődött az éjszakai felsírás. Egy éjjel egy alkalommal felsírt, megitattam, visszaaludt. Pár napja, óránkén, vagy 2 óránként ébred, eszik, inni nem kér. Előfordul, hogy kétszer is eszik éjjel. A nappali étkezése csapnivaló, van, hogy a délutáni étkezést szinte teljesen ki hagyja. De ha nem hagyja ki akkor is ébred éjjel enni. Váltottam táplálóbb tápszerre, semmi eredmény, akkor is kétszer ébredt.

2 foga kint van, lehet ez fogzás? Ha az akkor nappal miért nincs semmi panasza?Az előző fogaknál nem lehetett vele bírni nappal sem.

2012. febr. 11. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem fogzás miatt van.Kisfiam is ezt csinálta és nem gondoltam a fogra,mert nem láttam.3 hétig kelt éjjel 2-3 alkalommal sírva.Aztán egyik napról a másikra végigaludta és a fog még mindig nem látszott.Eltelt egy hét és kibújt a 8. fogacskája,ráadásul rágófoga.

Éjjel mindig erősebbek a panaszok,gondolj csak bele ha neked fáj valami az is este mindig erősödik,rosszabb lesz.Nappal az én fiammal sem volt gond,talán a szokásosnál kicsit nyűgösebb volt ennyi.

Nézegesd neki és kenegesd valamivel.

2012. febr. 11. 11:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Nem tudok másra gondolni csak a fogra. Ha nem a foga, akkor viszont beteg (?) Hiába lesek a szájába, nem tudok fente úgy benézni, hogy érdemben lássak valamit. Dologélt és dentinoxot is kenek rá neki. Remélem, hogy "csak" a foga, valóban:-)
2012. febr. 11. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet a foga, ami miatt nem eszik nappal annyit, mint amennyi kellene neki, és megébred a fogára is meg az éhségére is
2012. febr. 12. 21:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom. ma éjjel is kétzser ébredt, mind a kétzser evett. Próbáltam csak iatni, vagy csak simán vissza altatni, nem ment. Ha ivott 5 perc után sírt megint. Bekentem az ínyét, akkor megint 5 percig csend volt, de azután addig sírt íg meg nem etettem. Szóval biztosan éhes.
2012. febr. 13. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!