Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mi lehet? Köhögős kérdés.

Ez mi lehet? Köhögős kérdés.

Figyelt kérdés

Kislányom 10 hetes. Születése óta, amikor köhög, úgy értem, félrenyel, ilyesmi, akkor mindig olyan ugatósan köhög. Mi ennek az oka? Doktornőnk azt mondta, nincs most ezzel tennivalóm. Valami gégevalamit említett, de nem emlékszem a latin nevére. Van köztetek, aki tudja, mire gondolok? Hogy mi ennek a neve? Kicsit utánaolvasnék....

Köszönöm válaszaitokat, és kérem a károgó mindenképpmutasdmegorvosnakmertkülönben-es hozzászólókat, kíméljenek! :)

Szép napot!

2012. febr. 10. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ilyen, így köhög. Nekem a fiam kruppos, elképzelheted hogy bepánikoltam, pedig csak egy köhintés volt pár hetesen.

Az ilyen ugató köhögés mindig a gégére vezethető vissza. Nekik még nagyon kicsi, szűk a légcsövük és a többi berendezésük, ezért fordulhat elő, hogy köhögésnél ugat. De ez korántsem jelenti azt, hogy be is fog fulladni.

Egyébként az orvosotok Laryngitist említett szerintem.

2012. febr. 10. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked! Nem tudom, hogy ezt említette-e, hétfőn megkérdezem tőle, már nem szeretném a hétvégén zavarni. De ha ez gégeGYULLADÁS, tényleg nem lenne vele teendő?

Kicsit mesélnél nekem arról, hogy a fiadnak milyen tünetei voltak? Ugyanilyen? A kislányod kap erre valamit?

2012. febr. 10. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiamnak semmi tünete nem volt, minden előjel nélkül befulladt. Összesen 3 rohama volt, egyik előtt sem volt semmi előjel.

Kislányom nem kapott semmit. Ő is ugyanúgy, mint a Te babád, csak néha köhinti el így magát.

2012. febr. 10. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!