Mi a véleményetek az Espiro Atlantic Air 2in1 babakocsiról?
Nekem is ilyen van,es nagyon tetszett is optikailag, eletem nagy hibaja volt megvenni!
Ha nyaron fogod hasznalni a mozest, eleg lesz, de telen overallal, pleddel stb. 4 honaposan szükös volt a fiamnak. A bevasarlo resze hasznalhatatlanul kicsi(nekem egy esövedö+1 esernyö volt benne).A sport resze....vizszintesig dönthetö, csak az a bibi vele, hogy a gyerek laba az egnek all, ilyen pozicioban aludni keptelenseg.A sportresznek a huzata moshato (mindegyike egyebkent), van rajta 100 zippzar, de a labtaronal csavaros.A fiam most 16 honapos tullog a laba a labtarton.Egyetlen elöny, hogy tenyleg könnyü a vaza....összessegeben nagyon gyenge minöseg, borzalmas takolmany!A masodik babakocsink Hartan, robosztus dög, na ebben el lehet ferni.Azt hiszem Mo.-on a Brendon forgalmazza, ujjonnan eleg draga, de ezt megeri akar hasznaltan is megvenni.
Második vagyok: szerintem a harmadik hozzászóló nem az Atlantic-ról beszélt, mert annak nem könnyű a váza, az a Vector lesz. És ez egyáltalán nem ugyan az. A Vector-nak kagylós a sport része,míg az Atlanticnak nem. Eggyáltalán nem áll égnek a lába a gyereknek alvás közben!
Igaz hogy mi a mózest nyáron használtuk, de szerintem télen se lenne kicsi egy gyereknek, ami megint csak arra utal, hogy Ő a Vector-ról beszélt,mert azt nekünk is mondták, hogy annak sokkal kissebb a mózes része.
Mi ilyet vettünk szeptember végi babánknak, csak hordozóval együtt. Nekem szerelem volt első látásra a bababoltban. Imádom, mert nagyon jól megy terepen, jól viszonyul a falusi útviszonyokhoz, jó tágas a mózese pedig kisfiam 65 cm 4 hónaposan és mégis bőven elfér overállal bundazsákkal együtt. Szeretem, hogy sok mindent tudok pakolni az alsó kosárba, mert jó nagy. Szerintem nagyon megbízható és jó a felszereltsége is ár érték arányban. Egyenlőre a sport részről még nem tudok nyilatkozni, de eddig maximálisan elégedettek vagyunk vele. Egy hátránya van, hogy jó nehéz, de ez nekem nem volt szempont, mert kertes házban lakunk, nem kell lépcsőn cipelnem, buszra szállnom vele.
Mikor jön a baba? Ha kérdésed van írj.
A harmadik válaszoló tuti nem erről a kocsiról írt. :)
Köszönöm a válaszokat!A baba április végére jön!Remélhetőleg addigra már nem lesz olyan rossz idő és nem kell olyan sok ruha a kicsinek!Én is beleszerettem a kocsiba, mert városban lakunk de kertes házban és az utak a városig borzasztóak(meg kb 2km a város)!Szeretnék egy olyan kocsit ami nem rázza szét a gyereket, szar úton is elmegy, biztonságosan és kényelmesen el tudom tolni benne a babámat!Tutira sokat fogjuk használni!Azt szeretném még kérdezni, hogy a tolókar átfordítható-e?vagy csak a tolókar magassága állítható?A kocsit sajna élőben még nem láttam, de mindenképp meg szeretném nézni mielőtt megrendelem a neten(Ugyanis ott olcsóbb mint üzletben!)
Köszönöm szépen a válaszokat!Sokat segítettek!!!Jó babaázást mindenkinek!!!
15.59 vagyok. Szerintem akkor megtaláltad az igazit. :)
Megbízható márka, én csakis pozitívat tudok róla mondani. A tolókarnak csak a magassága és a szöge állítható. Azért majd ha lesz alkalmad nézd meg és tologasd egy kicsit bababoltban. Én akkor szerettem bele véglegesen, igaz már régóta nézegettem a neten. Mi neten rendeltük meg, mert lényegesen olcsóbb (kb 10 000 Ft) még szállítással is mint bababoltban, főleg ha van lehetőség személyes átvételre. Oda csak kipróbálni mentünk. :)
Neked meg jó babavárást és utána jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!