Normális hogy minden átmegy rajta, és nem is eszik 4napja?
Ne haragudj, de nem értem, hogy egy másfél éves gyereket egy hétig nem vitted ki a levegőre? Így még könnyebben legyengül a szervezete. Attól, hogy valaki beteg, nem azt jelenti, hogy meg kell tőle vonni a levegőt is. Igenis kell a levegő. Amikor az én gyermekem is beteg volt, mentünk a levegőre kiv.: mikor lázas.
Adj neki Normafloret, hogy a gyomra egy picit megnyugodjon. Én még ilyenkor szoktam neki adni tölgyfakéreg teát cukor és mindenféle édesítő nélkül. Nekünk még ez is bevált. Nem kell belőle sok, max napi 1 dl. Ha iszik eleget, akkor nem olyan nagy probléma, ha nem eszik. Hasfogó: főtt sárgarépa, főtt krumpli, banán, reszelt alma keksszel.
Jobbulást neki!
Ha 4 napig menne a hasa a gyerekemnek, akkor én szerintem már elvinném újra dokihoz, vagy akár a kórházba, bárhová, ahol megnézik, megvizsgálják újra.
Az jó, hogy iszik, legalább az megvan.
De ha nekem 4 napig menne a hasam, akkor én sem érezném túl jól magam a bőrömben, és inkább elmennék dokihoz.
1. vagyok!
Akkor húzd a kocsira az esővédőt és már mindjárt nem is úgy éri a szél. Meg úgysem 1 hétig volt -17 fok és szélfúvás. A levegő kell a beteg gyermeknek is!
Nem lehet, hogy a foga is rájátszik és azért is nem eszik rendesen és van hasmenése ennyiszer?
Van otthon Normaflore? Adj neki 1-et minél hamarabb, attól nem lesz baja, csak a pici gyomrát nyugtatja, mert már lehet, hogy a gyógyszer is bántja. Először antibiotikum, utána meg a smecta stb.
1. voltam még mindig.
Hát akkor csak az orvos marad. Egyébként egy ilyen hasmenéses járvány eltarthat 4-5 napig is.
Szerezz be egy normafloret sztem.
Adj neki még ropit, pufit amik sósak és utána kívánja az innivalót...És fontos, hogy, tejterméket semmilyen formában ne adjál a diéta közben.
1. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!