Szép kislány nevet keresek, tudnátok segíteni?
tegnap 20.54 vagyok
Miért lettem így lepontozva?nem hasznos a válaszom?Vagy valakinek nem tetszik a név?És ezért lepontozott?Nem értem komolyan mondom :(((
"tegnap 20.54 vagyok
Miért lettem így lepontozva?nem hasznos a válaszom?Vagy valakinek nem tetszik a név?És ezért lepontozott?Nem értem komolyan mondom :((("
Ezen meglepődsz?! Nézd meg, engem mennyire lehúztak, mert mertem "elavult" neveket írni. Pedig csak a lányaim, párom, és családtagjaim nevei.
Én felpontoztalak 20.54-es :) Szerintem szép név. Az én kislányom Bella lett. Hivatalosan Izabell.
Egyébként nem értem miért kell lepontozgatni?! Mindenkinek más ízlése van és ez így jó. Képzeljétek mi lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és mindenki egy névvel élne :) A kérdezőnek segítünk nevet találni, ötleteket adunk és Ő majd választ, ha akar.
11.vagyok
Ne idegesítsétek ezen magatokat.Volt egy hasonló kérdés ott engem is lepontoztak,bár én sem értem miért.Nem vagyunk egyformák,mindenkinek más név tetszik.De sok abban leli örömét ha lepontozhatja a másik válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!