Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szép kislány nevet keresek,...

Szép kislány nevet keresek, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Van már egy Vivienünk, és a vezeték név utolsó betűje i. A tesónak keresünk nevet.
2012. febr. 9. 20:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Az én kislányom Lia,de tetszik még a Leila,Laura
2012. febr. 9. 21:38
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Nálam a nyerő a Zoé és a Hanga.
2012. febr. 9. 21:38
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Nálam a Zsanett, a Viola, és a Violetta a nyerő. Ha gondolkoztok rajta, hogy hasonló nevűek legyenek, akkor szerintem a Lilien nagyon szép még.
2012. febr. 9. 22:31
 14/24 anonim ***** válasza:
97%

tegnap 20.54 vagyok

Miért lettem így lepontozva?nem hasznos a válaszom?Vagy valakinek nem tetszik a név?És ezért lepontozott?Nem értem komolyan mondom :(((

2012. febr. 10. 06:31
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
Kislányom Korina,de szerintem a sok szép név között szép még a: Luca,Lara,Mira,Mirtill,Dominika,Maja,Panka
2012. febr. 10. 07:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Az én kislányom Diána és imádom ezt a nevet (főleg úgy hogy Dia). Igaz sokan a sósborszeszre asszociálnak a hallatán, nekem viszont nagyon tetszik. :-))
2012. febr. 10. 08:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"tegnap 20.54 vagyok

Miért lettem így lepontozva?nem hasznos a válaszom?Vagy valakinek nem tetszik a név?És ezért lepontozott?Nem értem komolyan mondom :((("

Ezen meglepődsz?! Nézd meg, engem mennyire lehúztak, mert mertem "elavult" neveket írni. Pedig csak a lányaim, párom, és családtagjaim nevei.

2012. febr. 10. 09:57
 18/24 anonim ***** válasza:
93%

Én felpontoztalak 20.54-es :) Szerintem szép név. Az én kislányom Bella lett. Hivatalosan Izabell.

Egyébként nem értem miért kell lepontozgatni?! Mindenkinek más ízlése van és ez így jó. Képzeljétek mi lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és mindenki egy névvel élne :) A kérdezőnek segítünk nevet találni, ötleteket adunk és Ő majd választ, ha akar.

2012. febr. 10. 11:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát ez nem semmi!!! Hogy most már még a névötleteket is lepontozzák... Ennyire nem lehet elviselni, hogy mindenkinek más az ízlése? Ne csináljátok már "kedves" anyukák!
2012. febr. 10. 11:38
 20/24 anonim ***** válasza:

11.vagyok

Ne idegesítsétek ezen magatokat.Volt egy hasonló kérdés ott engem is lepontoztak,bár én sem értem miért.Nem vagyunk egyformák,mindenkinek más név tetszik.De sok abban leli örömét ha lepontozhatja a másik válaszát.

2012. febr. 10. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!