Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babát át lehet tenni...

1 éves babát át lehet tenni leesésgátló kiságyba? Jön a kistesó.

Figyelt kérdés
Szerintetek jobb lenne, ha vennénk neki egy kiságyat, amit esetleg lehet több fokozatba állitani (hosszúságilag), és a kistesó megkapná a rácsos kiságyat, ami a bátyóé, vagy esetleg vegyünk még a picinek is rácsos kiságyat?
2012. febr. 9. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez engem is érdekel. :)
2012. febr. 9. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Én azt gondoltam olyan 2 éves korig jó ha egy gyerek rácsosba van,de ilyen olyan okokból rengeteg ismerősöm rakta sima kiságyba a gyereket,és semmi baja nem lett,megszokták,és alszanak.Bár volt olyan aki kapásból átszokott a szülői ágyba a sima kiságy helyett :)
2012. febr. 9. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, de akkor még a tesó jövetele előtt pár hónappal. Így nem fogja azt érezni, hogy elvették az ágyát.
2012. febr. 9. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
szia,vannak elég olcsón utazóágy félék ilyen hálós amiknek az egyik vége cipzáros és be-ki tud mászni a kicsi szerintem olyan neked tökéletes lenne,biztonságosabb és a kicsinek is tetszene,abból gondolom mert az én lányom is imád mindenre felmászni :D
2012. febr. 9. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
A fiam 10 hónapos volt amikor áttetük rendes ágyba. Pici kora óta gyűlölte a kiságyat, 10 percenként felsírt benne, mellettem aludt eddig. Aztán megelégeltem, mert forgott, rugdosott ilyesmi, és akkor kapott. 2 Nap alatt átszokott, azóta is ott alszik. Nyűgösebb éjszakákon át jön hozzám, kb havonta 1x.
2012. febr. 9. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is egy évesek az ikrek és ma voltam orvosnál aki megállapította hogy pocakomban növekszik az 5. gyermekem :-)

Bár még van időnk hogy megszülessen, de én nem fogom elvenni az ágyukat, a pici is kiságyban lesz és ők is :-)

Szerintem megpróbálhatod átszoktatni , és ha sikerül akkor jól jártál , ha nem akkor veszel valamiféle ágyat.:-)

35.N

2012. febr. 9. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is egy évesem van, annyira szereti az ágyát h napközben is belekéredzkedik, körbe hancúrozza, én nem venném el tőle, vennék még egy rácsos kiságyat a kicsinek.

ha amúgy sem szeretne benne aludni, meggondolnám és 2-3 hónappal előtte átszoktatnám leesésgátlósba.

2012. febr. 9. 20:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem igazán van sokat az ágyikójában. napközben nem teszem bele játszani, csak fürdetés előtt, amikor már pelusban van és készitem a vizét, de az max. 5 perc. csak alvásra rakom bele napközben, de mivel éjszakánként fél-1 óránként ébred, ezért pár napja a szobájában lévő kanapét kihúztam és vele fogok aludni, hátha nem kell annyit. szóval, még annyit sem fog benne aludni, mint eddig. nem is nagyon szeret benne lenne, mert addig forgolódik, mig keresztbe nem lesz az ágyában és beszorul, utána meg csak a sirás megy, mert nem tud kijönni.

egyébként, szerintetek meddig aludhat egy gyermek rácsos kiságyban? a párom szerint 6 éves koráig simán elfér benne, nem kell rendes ágyat venni nekik, ezért a pocaklakónak is rácsosat akar venni. szerintem, ez nagyon nevetséges, mert max. 2-3 éves korig fér el benne kényelmesen. igy én mindenféleképpen szeretnék venni, egy rendes ágyat. köszi a válaszokat.

2012. febr. 12. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!