Infacolhoz hasonló olcsóbb hasfájás elleni készítmény?
Figyelt kérdés
3 hetes a fiam és sajnos has fájós. A babamosoly tea nem nagyon segít az Infacol ára picit húzós. Van olyan készítmény ami szintén ilyen hatású de olcsóbb? Árat is tudnátok írni?2012. febr. 9. 12:06
11/15 anonim válasza:
Mostanában bukkantam rá a neten erre, de gőzöm sincs, hogy mennyibe kerül és milyen:
12/15 anonim válasza:
2/11-es vagyok. Nekünk ez a 103 Ft-os nagyon bevált, mintha nem is fájt volna a hasa, semmi jele nem volt, hogy hasfájós!!!!!!!!! Minden étkezés előtt adtam neki, ártani nem árt, viszont nagyon használ!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. febr. 13. 11:06
14/15 Csaba12345 válasza:
Valaki itt azt írta, hogy az Espumisan-nak és az Infacol-nak azonos a hatóanyaga.Nos, én megnéztem és az Espu-n szimetikon írnak, míg az Infacol-nál: A készítmény 0,20 mg propil-parahidroxibenzoátot és 18 mg metil-parahidroxibenzoátot tartalmaz. Úgy tűnik ezért, hogy nem ugyanaz, bár ha a szimeticon egy fantázianév, ami a két hatóanyag komponenset tartalmazza, akkor ugyanaz lehet. Valaki tudja esetleg?
15/15 tejminator válasza:
Tovább kell olvasni a juzermauált:
"infacol
A készítmény hatóanyaga 40 mg szimetikon (szimetikon emulzió formájában) ml-enként.
Egyéb összetevők: propil-parahidroxibenzoát, szacharin-nátrium, narancs aroma, metil-parahidroxibenzoát, hipromellóz, tisztított víz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!