Mi legyen a másfél éves kislányom a farsangon?
Figyelt kérdés
Jövöhéten 2 gyerek csoportba is ahova járunk énekelni és tornázni már szoltak, hogy farsang lesz, öltöztessük be a gyerekeket. Nagy facnit nem akarok csinálni, habár sapkát elviseli, de csak kint, de se kapucnit, se hajpántot nem.
Arra gondoltam, hogy valami egyszerü megoldást keresek, pl bodyra farkat varrok.
Van valami ötletetek ilyen piciknek?
2012. febr. 9. 07:51
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok,
kössz az ötleteket, méhecske lett, a szárnyakat megcsináltam organzából és drótból, de mivel autóval mentünk, így gombolósra csináltam, így a mai farsangon is feltudja venni. (két baba kör két farsang)
Nagyon tetszett mindenkinek, egyszerü volt. nagy szöke haja van így felcofoztam két cofba a feje tetejére de azt kiszedte kb 2 perc után.
2012. febr. 15. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!