Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposan nem gügyög az baj?

8 hónaposan nem gügyög az baj?

Figyelt kérdés
most 3.-án 8 hónapos lett a kislányom.és elég csenedes csak ha valami játékot elvesznek tőle akkor mérgelődik az emberrel,vagy nagyon ritkán hallom gagyogni.nevetni sokat szokott,de még sikitozni is nagy csak ritkán.ált.akkor van hangja ha sír.hallása ép a házi orvos azt mondta,mozgás fejlődése megfelelő.szerintetek baj lehet vele?tudom minden baba másként fejlődik,de eggyütt lakunk a nővéremmel és 11 hónapos kisfiával.ő 6 hónapos kora óta sikitozik,szinte egész nap.8 hónapos kora óta baba,mama,papa,nem hasonlokat gagyog.ha beszélnek hozzá ő is vissza "beszél"de nálunk nincs ilyesmi.az majd késöbb lesz?probléma lehet velünk?
2012. febr. 8. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Én fiam is ilyen volt, aztán egyszer csak, 10 hónaposan beindult, és mondja a magáét. :) Most 11 hónapos, már két értelmes szava van (cica, tévé).

Ne aggódj.

2012. febr. 8. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
ne aggódj!!!én babám13 án lesz 9 hónapos,és most kezdett el gagyogni.
2012. febr. 8. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Én fiam soha nem gagyogott. csak őőőőő zött.

3 éves

kezelhetetlen, nevelhetetlen, hiperaktív és figyelemzavar gyanús.

Nem tudom.......

Kislányom 11 hónapos és egy dumagép

ég és a föld a kettejük beszédjlődése

Fiam közel 3 évesen kezdett beszélni is

csak a saját tapasztalatomat írom le.

2012. febr. 8. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó:A fiam 1 éves, nem beszél tudatosan csak azt mondja hogy: baba, mama, nyem, dedede,dádádá,

Akkor vele is baj van?

2012. febr. 8. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok. Írtam, ez nálunk így van, így alakult. Nem tudom, hogy van -e összefüggés. bár, orvosnál mindig kérdik azt is, hogy gagyogott -e.

A 11,5 hós kislányom, trillázik, sikongat, dadada, mamamam, nemnemenem, és társaikat mondja. Remélem, vele nem lesz gond. Bár a fiam már csecsemőként is sírós, hisztis, nehéz természet volt.

Nem tudom, hogy baj -e.

2012. febr. 8. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Megint én: elfelejtettem. A fiam 2,5 évesen mondta ezeket, hogy anya, apa, és kb 40 szó. Addig CSAK őőőőőő őőőőőő. SEMMI mást.
2012. febr. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!