Lustibb babátok miket tudott 8 hónaposan?
Lányomnak 8 hónaposan lesz a keresztelője.
Miket tudott ilyen korban a babátok? Hogy alakult a napja? Van esetleg valaki, akinek 8 hósan keresztelték meg a babáját?
(Lustibb, úgy értem például: most 6 hónapos, de nem forog, de tudja, mert már 4 hónaposan is csinálta és a napokban is átfordult hol a hasáról a hátára, hol vissza, de csak egy-egy alkalommal műveli, amikor úgy tartja kedve.)
Szia! 8 hónapos, forog hasról hátra és vissza is, de ritkán gyakorolja, pedig megy neki! :) Megül stabilan.
Napirendeje 3 hós korától ugyanaz, teljesen kialakult!
Az én babám elég nagy súllyal született és elég lusta is ennek megfelelően. Épp 8 hónapos. Forog hasról hátra és fordítva, ma már sikerült neki kúszni egy kicsit előre (3 napja volt 8 hós). Még nem ül és nem áll fel. Négykézláb áll és hintázik, de még nem tud mászni. Nem nagyon tud mást.
Napirendünk nem röghözkötött, de általában 8 fél 9 körül kel, tízóraizunk, 11 körül alszik, ebéd, szopizik délután és este, 3-4 között még alszik egyszer, fél 8kor fürcsi, 9 körülre alszik el.
aznap amikor töltötte a 8. hónapot akkor kezdett el mászni. előtte már állt, meg ült.
orvos szerint volt lemaradva, gyógytornára is jártunk. én nem értek vele egyet, szerintem indokolatlan volt.
Nagyon szépen köszönöm.
Tehát van rá esély, hogy üljön? 8 hónapos 10 napos lesz akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!