Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napközben miket csináltok...

Napközben miket csináltok alvás előtt a babával, hogy tudja alvás fog következni?

Figyelt kérdés
Éjjeli alvással nincs probléma, tudja hogy fürdés, evés és utánna alvás. De napközben csak a kezemben akar elaludni, ritkán sikerül a kiságyban. Eldöntöttem nappal is valamit be kell vezetnem, hogy tudja alvás jön. Csak nem tudom, hogy mit. Nálatok mi történik alvás előtt. 3 hónapos
2012. febr. 8. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel még többször alszik, így nem vethetsz be mindig mindent. Tedd bele a kiságyba, sötétíts el és akkor alvás jön.
2012. febr. 8. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Még csak 3 hónapos,ő még többször alszik.

Kisfiam 13 hónapos,1x alszik napközben,:ebéd,várunk 20-30 percet,hogy lesz e csomag a pelusban,aztán peluscsere,és alvás!

2012. febr. 8. 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:

ilyen kicsi korában szopi után jött mindig alvás.

de ráhangolódásban segíthet még, ha behúzzátok a függönyt, énekelsz neki, illetve nálunk a pörgő-forgót húztam mindig fel, ha alvás jött.

2012. febr. 8. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem is kicsi még.

nálunk egyébként vannak ilyen foszforeszkáló csillagok az ágya fölött, azt szoktam mondani, menjünk a szobádba megnézni a csillagokat, akkor bemegyünk, megmutatja, aztán berakom az ágyba. De ez is 9-10 hónapos korától megy.

2012. febr. 8. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Berakom a kiságyba, és leengedem a redőnyt. Ebből tudja, hogy aludnia kell.

5 hónapos.

2012. febr. 8. 10:04
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

milyen érdekes, hogy többen is azt tanácsoljátok, hogy húzzam le a redőnyt, már tettem fel hasonló kérdést, hogy miért alszik csak 20 percet, és ekkor többen is azt mondták, hogy ha jót akarok akkor nappal ne sötétítsek. Ez is egy olyan probléma amit mindenki máshogy old meg.

2012. febr. 8. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Este nekünk is: fürdés,evés,alvás

Napközben,délelőtt nem tudom rávenni,így 12-13 óra között ebéd,pelenkacsere,majd megy a kiságyba,kb 2,5-3 órát is alszik így

9 hónapos

2012. febr. 8. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell korom sötétet csinálni, de szerintem jó, ha beárnyékolsz!
2012. febr. 8. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!