Napközben miket csináltok alvás előtt a babával, hogy tudja alvás fog következni?
Még csak 3 hónapos,ő még többször alszik.
Kisfiam 13 hónapos,1x alszik napközben,:ebéd,várunk 20-30 percet,hogy lesz e csomag a pelusban,aztán peluscsere,és alvás!
ilyen kicsi korában szopi után jött mindig alvás.
de ráhangolódásban segíthet még, ha behúzzátok a függönyt, énekelsz neki, illetve nálunk a pörgő-forgót húztam mindig fel, ha alvás jött.
szerintem is kicsi még.
nálunk egyébként vannak ilyen foszforeszkáló csillagok az ágya fölött, azt szoktam mondani, menjünk a szobádba megnézni a csillagokat, akkor bemegyünk, megmutatja, aztán berakom az ágyba. De ez is 9-10 hónapos korától megy.
Berakom a kiságyba, és leengedem a redőnyt. Ebből tudja, hogy aludnia kell.
5 hónapos.
köszönöm a válaszokat
milyen érdekes, hogy többen is azt tanácsoljátok, hogy húzzam le a redőnyt, már tettem fel hasonló kérdést, hogy miért alszik csak 20 percet, és ekkor többen is azt mondták, hogy ha jót akarok akkor nappal ne sötétítsek. Ez is egy olyan probléma amit mindenki máshogy old meg.
Este nekünk is: fürdés,evés,alvás
Napközben,délelőtt nem tudom rávenni,így 12-13 óra között ebéd,pelenkacsere,majd megy a kiságyba,kb 2,5-3 órát is alszik így
9 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!