Miért nem akar aludni?
Figyelt kérdés
17 hónapos lányom napok óta nem akar aludni:(Eddig este fél 9-9 között ment aludni,most kb 10 óra mire nagy nehezen elalszik.Aztán hajnalba felébred 3-4 óra között és nem bírom visszaaltatni.Reggel 6 körül visszaalszik 1-2 órát.
Délután is csak 1-1.5 órát alszik.
Nincs semmi baja,jó kedve van amikor ébren van.Éjjel is játszani akar:(
Viszem minden nap levegőre is.Itthon bent a házba is eg sem áll egész nap.Este látszik rajta,hogy fáradt mégsem akar aluni.
Mi lehet a baj?Miért nem alszik?Van így másnál is?
2012. febr. 7. 23:43
1/2 anonim válasza:
Üdv.Sok az energiája.Próbáld elvinni nagyszülőkhöz és nézd meg ott is így viselkedik-e.Szerintem ezzel semmi probléma nincs.Próbáld meg,hogy játszol vele hajnalba ameddig akar,aztán kicsit keltsd fel előbb reggel.Nézd meg akkor este a reakcióját.Ez a két verzió.Bár én a nagymamisat javaslom.Én ott akkorákat durmoltam ennyi idős koromban,csak úgy zörgött.:) Sok sikert.Amúgy,bocs nem vagyok nagy szakértője a témának,hiszen én még szemtelenül fiatal vagyok állítólag,csak így este gondoltam hozzászólok a témához.Üdv!
2/2 anonim válasza:
Sokunknál van ez így, ne aggódj:) A TV semmiképp ne menjen, legyen nyugalom, te is úgy tűnj, mint aki lefeküdni készül, így könnyebben lenyugszik ő is. Sokszor csak az segít, hogy lekapcsolod a villanyt, és belátja, hogy vége a napnak, aztán elalszik, te pedig folytathatod az estét utána:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!