Hol van és mit csinál a babátok, míg ti válaszoltok itt a kérdésekre?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 08:39
11/22 anonim válasza:
Játszik az ágyában. Mindenkinek alszik? Ő eljátszik egyedül is. Kíváncsi vagyok, mikor kezd el hiányolni.:)Lehet, már kezdi is...
13/22 A kérdező kommentje:
Mennyi alvó baba :)
Az én babóm a járókában játszik, míg én reggeli közben szétnézek itt.
2009. jún. 2. 09:04
14/22 anonim válasza:
Alszik:) kijöttem napozni egy kicsit a teraszra és a telefonomról is titeket olvaslak!
15/22 anonim válasza:
Többnyire alszik vagy a kiságyban játszik.
17/22 anonim válasza:
alszik... ha ébren van, nem enged netezni, lecsukja a laptop tetejét és elhúz innen:))
18/22 anonim válasza:
Már 1 órája alszik. De nekem meg már mennem kell főzni. Még kb. 1 órát alszik. (Remélem!)
19/22 anonim válasza:
Általában alszik, de most nem volt kedve hozzá, úgyhogy itt rámol a hátam mögött valamit :-), jól elvan, rám se néz :-)!
20/22 anonim válasza:
Épp az ölemben csapkod:)
gvjvz fbvrh ezt egy 6hós fiúcska írta Neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!