Érdemes használt gyerekülést venni?
Figyelt kérdés
A Vaterán néztem Maxi Cosi Tobit. Jó árban és jó állapotban is lenne. De nem tudom meg merjem-e venni? Mert ugyebár vmit oda lehet írni... pl.: hogy nem volt vele balesetük.2012. febr. 7. 16:27
11/12 anonim válasza:
hu én a ,,gubizós" sztorinál félrenyeltem:S Komolyan más szemetét felvette? Szerintem nem véletlenül volt az kidobva... Ne haragudjatok, de ez nekem annyira dúrva és meghökkentő.
Használtat már leírták előttem, hogy miért nem tanácsos. Szerintem ha szemetesben hazafelé melett találnál egy Maxi-Cosit azt se vedd fel...
Egy Maxi-Cosi Tobi már van 60e fttól is neten rendelve. Ne a legdrágább bolban vedd meg. Ha meg 30-40e ftod lenne egy használtra akkor nem hiszem, hogy guberálnod kéne és a saját gyereked igazi biztonsága érdekében nem tudnál semmilyen körülmények között rááldozni.
12/12 anonim válasza:
ÜLÉST SEMMIKÉPP NE VEGYÉL HASZNÁLTAT.NEMTUDHATOD HOGY AZ ELÖZŐ TULAJ NEM E KOCCANT.ÉS AKKOR LEHET AZ ÜLÉSNEK BELSŐ SÉRÜLÉSE.ÉN NEM KOCKÁSZTATTAM A BABÁM ÉLETÉT VAN VISZONYLAG ELFOGADHATÓ ÁRBAN ÚJ ÜLÉS:BABY SHOP WEBOLDALÁT NÉZD MEG ÉN IS OTT VETTEM 9-25 IG 18000 ÉS SZUPI:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!