Mit vigyek, hogy lesz (Gasztroenterológiai vizsgálat, II. sz gyermek klinika Tűzoltó utca) )?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ezt a kérdést írtam ki tegnap mára már megvan az időpontunk,nagyon kedvesek voltak,de gondolom a kórházban is sok a beteg, csak annyit tudtunk beszélni hogy be kell feküdjünk 3 éjszakára/napra hozzájuk hogy megfigyeljék a babámat, aztán kezeljük a problémát, evőeszközöket vigyek magammal babának.
Volt már valaki?Mire számítsak?Mit érdemes vinni?
a légzésével sincs gond, csak annyi, hogy kevesebbet eszik, és nem hízik olyan jó ütemben mint kéne.
Az meg hogy 2 óránként kikérdeznek, hát azt én elmondom neki úgy is hogy ha itthon vagyunk.
1. válaszoló vagyok, a 3 gyerekes anyukának válaszolnék.
Nekünk valami olyasmit magyaráztak, hogy a kórház az ágyak után kap támogatást, tehát nem súlyos esetben csak papíron kellene befeküdni, azaz reggel bemennénk és este hazamehetnénk, mert éjszaka nincs vizsgálat.
Mivel a babámnak semmi olyan tünete nem volt, ami ezt indokolttá tette volna, ezért ezt is elutasítottam, a befekvéssel együtt. Mielőtt a szuperanyukák nekem esnének, hogy milyen felelőtlen vagyok, még hozzáteszem, hogy velünk volt az akkor 3,5 éves nagyobbik fiam is, tehát nem a saját kényelmem érdekében mondtam nekem!
A lényeg, hogy nekem lett igazam, semmi szükség nem lett volna egy több napos kórházi kivizsgálásra, elég volt a járóbeteg ellátás is...
Nem értem, hogy ha hízik, csak lassan, akkor az miért akkora baj, hogy kórházba kelljen fektetni? Oké, természetesen foglalkozni kell vele, de miért kell hozzá kórházi háttér? Csak mert az orvosnak úgy kényelmesebb????
Nem vagyok kórházellenes, félre ne értsetek, csak az indokolatlan beavatkozásokat és gyógyszerezéseket ellenzem, márpedig sajnos elég sok van belőlük...
Te mit érzel egyébként, szerinted is baj van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!