Van valakinek ezzel a babakocsival tapasztalata (lent)? Hogyan kell téliesíteni?
Quinny Moodd http://www.youtube.com/watch?v=GkhfD3N9MGM
Új modell így gondolom hosszú életpályát még nem futhatott be senkinél sem. Nagyon tetszik a stílusa és hogy az ára is reális. Sajnos mikor lánykám született még nem volt kapható a stokke pedig bár tetszeni tetszett, de annyira nem mint amennyibe kerül. Ez pedig számomra tetszetősebb. Kíváncsi lennék, hogy a babáknak kényelmes-e. Nálunk a sportrésztől kéne már használni (fél éves). Így hogy hideg van érdekelne, hogy hogy a csudába lehet téliesíteni.Vagy egy stokke bundazsákot kell bele venni??? És a kis arca? Sajnos még nem találtam sehol sem tapasztalatot vagy véleményt róla. Segítségeteket köszönöm!
Nincs ilyen kocsim (és most már nem is lesz, mert nagybb a lányom), de nagyon tetszik. Nézd találtam neked hozzá lábzsákot:
Így gondolom speckó lábzsák kell hozzá, mint általában a legtöbb dizájn kocsihoz. Mit értessz az alatt, hogy a kis arca? Mert a kocsikból kilóg az arcuk a babáknak vagy hogyan gondolod?
Kinézetre a Buzz-hoz hasonlít szerintem így hasonló kényelmi szintje lehet, mint annak.
Nagyon köszi!
Igen! Az arcát féltem, hogy hidegben hogyan lehet melegen tartani a babakocsiban. (Nyilván -5 fok alatt nem viszem ki, de szél attól még lehet ami kifújja és extra érzékeny a bőrünk). Ezt azért kérdezem, mert nem tűnik annyira mélynek mint egy hagyományos kinézetű babakocsi. Csak ebből következtetek arra, hogy azok jobban védhetnek, de nem igen vagyok szakértő a dologban:D. A stokke-nak pl van téliesítő szettje ami aztán jól bebugyolálja.
A lábzsák... már sok külföldi webshop oldalán láttam, de Mo-in sehol:O. Pedig úgy gondolom, ha már árulnak egy babakocsit illene a tartozékait is(főleg télen árulni lábzsák nélkülit...hmmm)... Vagy később jött volna ki a lázsák? Az is megfordult a fejemben, hogy kéne egy stokke-téliesítőhöz (az a fehér-szőrös) hasonló szettet készíttetni varrónővel. Az nagyon nagyon tetszik. Talán a stokke összes tartozéka közül ez tetszik úgy igazán. Lehet addig nem adom majd el a másikat ami van amíg megcsinálják.
Már csak a színen dilemmázok, mert a rózsaszín közelebb áll hozzánk, viszont a fehér vázas fekete üléses jobban tetszik. De ahonnan tudom rendelni minden van csak olyan nincs...:D óóó mennyi promlémám van...:D
Szerintem, ha ennyire érzékeny a bőre akkor érdemes varratni egy olyan szettet vagy kipróbálni bababoltban, hogy a stokke cuccok jók-e rá.
Nekem egy szimpla kocsim van ( [link] ilyesmi csak narancssárga. Ebből is kint van a feje és elég piros szokott lenni a pofija (nekünk -10be is ki kell mennünk az ovi miatt) krémmel kenem neki, de attól elmúlik szépen. Mondjuk az én lányom kiborulna, ha valami az arcába lógna, de ha a tiéd elviseli akkor akár sállal is védheted a hideg ellen.
Megnéztem a stokke téliesítő szettet a brendonban az nem mózesre való egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!