Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hány naponta mos hajat a...

Ki hány naponta mos hajat a babájának? És ha a sampon habja a szájába megy, akkor nem lesz tőle baja a babának?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

Számtalan fodrásszal vitattam meg már a hajmosás témát: minél ritkábban mosod, annál jobb és egészségesebb a babának. Ez alatt a samponos hajmosást értették.

Tudom, hogy ezt nehéz betartani (naptej, homokozó stb) , de azért érdemes törekedni rá.

2009. jún. 1. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
3 hónapos, minden nap mosom, de a Babé koszmó elleni samponnal, addig terveszem, amíg az a fránya koszmó el nem tűnik... Utána én sem akarom minden nap. Bár, alig van haja, úgyhogy ez inkább fejmosás :)
2009. jún. 1. 22:41
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Köszi a lepontozást!!! Csak nem értem, hogy miért?!

Egy babájának hetente egyszer hajatmosó anyuka

2009. jún. 2. 07:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én most kezdtem pár hete hogy 3 naponta mosom, eddig a babe koszmó samponnal mostam, még így egy év elteltével is van benne egy csomó. Mikor kisebb volt volt hogy naponta mostuk.
2009. jún. 2. 08:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Érdekes aki csak hetente 1x mos hajat az miért van lepontozva?
2009. jún. 2. 08:43
 16/16 anonim ***** válasza:
43%
Gondolom sok anyukának fontosabb a babadesign, mint az egészség... , azok pontoznak le. Én ezen egyáltalán nem vagyok meglepődve :D
2009. jún. 2. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!