Hány gramm gyümit adtok a 9 hós babótoknak tízóraira?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem , mert mi megesszük a 190-200g-ot, viszont bármikorra tolom az ebédet, nem eszi meg, csak nyűglődünk? Kevesebb gyümivel talán több főzit enne ebédre?2009. jún. 1. 19:23
1/4 anonim válasza:
Mi tápszerböl 240ml eszünk gyümi 200 fözi is 200 gyümölcspép meg 120ml vizböl.amugy 8 honapos
2/4 anonim válasza:
próbáld meg, hogy kevesebbet adsz neki tízóraira. az én fiam sokáig ki is hagyta a tízórait, mert bereggelizett, és ha 10-11-kor tízórait adtam neki, nem volt hajlandó ebédelni. így aztán egyszerűen elhagytam a tízórait. egészen múlt hétig így volt. most tértünk vissza a tízóraihoz, de csak fél adag gyümit adok neki, így 1 órakor megebédel rendesen, 5 körül uzsonnázik és elalvás előtt vacsizik. van, mikor felkel éjszaka, de nem mindig. 9 hós lesz egy hét múlva
3/4 anonim válasza:
Én mindig annyit adok neki, amennyit szívesen megeszik. Sosem néztem, hány gramm. Nálunk is volt gond az ebéddel, de én azt vettem észre, hogy inkább már azt enné, amit mi, nem kért a pépekből. Elkezdtem neki darabosabb kajákat adni, amit néhány napi próbálkozás után már egyedül is a szájába tudott tenni, nagyon büszke volt magára és nagyon jókat eszik ebédre azóta is.
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem próbáld meg, hogy kevesebbet adsz neki. Én pl. egy almát lereszelek, vagy két kisebb őszibarackot összenyomkodok neki, vagy 1-1,5 deci gyümölcslevet adok neki tízóraira. A kislányom kb. reggel hét körül eszik tápszert, 10 óra körül tízórai és délben rendesen ebédel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!