Anyukák! Látáttok már ezt?
Figyelt kérdés
Előre is elnézést ha már másnak unalmas vagy ha már sokadszorra van belinkelve de nem bírom megállni,hogy ne osszam meg veletek!
http://www.youtube.com/watch?v=fJn_Lx_2VdI&feature=related
2012. febr. 6. 13:12
1/13 anonim válasza:
En ezt meg nem lattam, hallottam. Jo, h belinkelted! Nagyon szep, elsirtam magam! Koszi!
2/13 anonim válasza:
Én még nem láttam. Megkönnyeztem.Köszi. Én is ültem ott.:)
3/13 A kérdező kommentje:
Negyedjére indítom el és kb az 5-6.-ik zsebkendőt fújom tele!
Örülök,hogy még nem láttátok!
2012. febr. 6. 13:24
4/13 anonim válasza:
Én sem láttam még,pedig a kismanómmal mindig hallgatunk Halász Judittot.Megkönnyeztem.Köszönöm,hogy belinkelted.
5/13 anonim válasza:
Megvan a Csiribiri c. DVD. Kb. ötvenszer nézték már meg a gyerekeim. Én egyetlen egyszer sem - a könnyeim miatt még soha nem sikerült néznem is :)
7/13 anonim válasza:
Köszönöm még nem láttam,most bőgök...
9/13 anonim válasza:
Nagyon szép! Megvan az egész dvd! Köszönjük! Én is nagyon szeretem és örömmel rakom be a kislányomnak! Ezt raktam be a szülinapjakor, azt a részt amikor a Boldog Szülinapot énekli a Halász Judit,aztán ment az egész! Jó volt!
10/13 anonim válasza:
Megríkattál... :)
én is ültem ott ...nagyszüleimmel akik,már nincsenek velünk:( sajnos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!