Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fel tudnátok sorolni mi...

Fel tudnátok sorolni mi minden kell egy újszülöttnek? És a szülésre nekem ill. neki?

Figyelt kérdés

A babának ezeket írtam eddig:

-kiságy

-babakocsi

-ágynemű

- lepedők

-légzésfigyelő

-bébiőr

-kisszekrény

-autósülés

-ruhák,cipők

-pelus,popsitörlő

És még?

2012. febr. 6. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, akkor még bőven ráérsz tájékozódni. Olvass a szoptatásról is, nekem a másik válaszoló által "szükségesnek" ítélt dolgok fele biztos nincs, pedig a harmadikat várom már. :o)

Szóval ez erősen egyéni is. Ha nem lesz tápszeres a babád, akkor a sok cumisüveges cucc sem kell, ha kis lakásban laktok, akkor a bébiőr is tök fölösleges, szóval mindent az egyéni szükségletek/igények alapján kell elbírálni, mert a média eláraszt a sok "lehetőséggel", és igyekszik úgy feltüntetni, mintha MINDEZ nélkülözhetetlen lenne egy újszülöttel...

Ami a vérzést illeti, igen, sokkal erősebb, mint a menstruációs vérzés legerősebb napja. Nekem a legutóbbi szülésem óta csak az első napom erős, de akkor van, hogy betét plus szuper tampon is csak egy órát bír ki. No a szülés után ennél is erősebb. Bár azt mondják, egyénenként változó, mint ahogy az is, hogy mennyi ideig tart.

De szerintem most ne aggódj még ezen, élvezd a kismamaságot (már ha nem vagy rosszul!), van még közel 8 hónapod, mindent csak szép sorban! :o)

Ja, és gratulálok!

2012. febr. 6. 12:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Én megvásároltam azt a listát, amit az első válaszoló leírt. Mostanáig is van amit men használtam belőle. Szerintem olyan dolgokat,mint pl.cumisüveg vagy mellszivó ráértek akkor is megvenni, ha szükség van rá. Szerencsére nem hiánycikk semmi és a nagyobb áruhákakban kaphatóak. Ha valami sürgősen kell, apuka el tud érte ugrani.
2012. febr. 6. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:
A vérzés is egyéni dolog.Nekem pl. a szülés után is elég volt egy nagyobb fajta betét(éjszakai). És nem csak egy óráig bírta. De ezen még kár aggódnod. Élvezd a várandosságot.
2012. febr. 6. 13:01
 14/14 A kérdező kommentje:
OKé, tudom, köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 6. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!