Fel tudnátok sorolni mi minden kell egy újszülöttnek? És a szülésre nekem ill. neki?
A babának ezeket írtam eddig:
-kiságy
-babakocsi
-ágynemű
- lepedők
-légzésfigyelő
-bébiőr
-kisszekrény
-autósülés
-ruhák,cipők
-pelus,popsitörlő
És még?
Ja, akkor még bőven ráérsz tájékozódni. Olvass a szoptatásról is, nekem a másik válaszoló által "szükségesnek" ítélt dolgok fele biztos nincs, pedig a harmadikat várom már. :o)
Szóval ez erősen egyéni is. Ha nem lesz tápszeres a babád, akkor a sok cumisüveges cucc sem kell, ha kis lakásban laktok, akkor a bébiőr is tök fölösleges, szóval mindent az egyéni szükségletek/igények alapján kell elbírálni, mert a média eláraszt a sok "lehetőséggel", és igyekszik úgy feltüntetni, mintha MINDEZ nélkülözhetetlen lenne egy újszülöttel...
Ami a vérzést illeti, igen, sokkal erősebb, mint a menstruációs vérzés legerősebb napja. Nekem a legutóbbi szülésem óta csak az első napom erős, de akkor van, hogy betét plus szuper tampon is csak egy órát bír ki. No a szülés után ennél is erősebb. Bár azt mondják, egyénenként változó, mint ahogy az is, hogy mennyi ideig tart.
De szerintem most ne aggódj még ezen, élvezd a kismamaságot (már ha nem vagy rosszul!), van még közel 8 hónapod, mindent csak szép sorban! :o)
Ja, és gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!