Nálatok hány fok van igy reggelre? Nálunk -17! Kivisztek ma gyereket?
Nálunk csak -10,7.
Nem voltak kint a 1,5 éves ikerfiaim a hétvégén, bár ugyanilyen hideg volt. Tegnap mikor ők aludtak, a 3 éves lányomat kivittem, -7 fok volt akkor, ő nagyon élvezte. Meglátom ma, de a fiúk nagyon sóvárognak már kifele. Ha nem fúj a szél, csak akkor, ha fúj semmiképp.
-8,5 fok van.Én jó,l bebugyolálom a lányomat és nekivágunk babakocsival.Lehet, hogy felrakom az esővédőt.Legalább 1 órát kint leszünk,mert sok helyre kell mennünk és másképp nem tudom megoldani.De majd sietek ahogy tudok.
Tegnap a szél is fújt délután és nem sokkal volt melegebb, de azért kivittük szánkózni kb 15 percre és nagyon élvezte.
13 hós a lányom, abszolút nem fagyos :)
én annál inkább:)
Már napok óta nem viszem ki, mert - 10 fok fölé sose megy a levegő hőmérséklete. Persze bebugyolálhatnám, de annak nem lenne értelme, mert csak üvölt olyankor. Üvöltő gyerekkel, pedig élmény lenne babakocsizni, egyszer már próbáltuk sajnos.
6 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!