Milyen tipusu és márkáju babalázmérőt vegyek az ujszülöttnek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 17:35
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem a legjobbak a digitálisak és a régi, higanyosak (ezeket nem sokára kivonják a forgalomból), ezek a legpontosabbak. Igazán mindegy, hogy milyen márkájút veszel, a gyógyszertárban többféle árfekvésűt találhatsz.
2/5 anonim 

válasza:

Én vettem nem kevés pénzésr, fülhőmérőt. De ezt nem tudom neki annyira bedugni a kis fülébe hogy pontos adatot adjon.
Nekünk a sima régi higanyos vált be, popsiba mérve. És esetleg még a kakilásban is segít. :)
3/5 anonim 

válasza:

Mi normál digitálisat használunk, pupsiba dugva, annyi extrája van, hogy hajlékony a vége. Asszem a DM-ben vette a férjem. De nem volt drága, úgy 1000 forint körül.Szeritem kár költeni a csodagépekre, ez adja a legjobb eredményt, és mivel a digitális gyors is, azt még kibírja a baba, hogy nyugton maradjon.
4/5 anonim 

válasza:

Én cumis digitálisat vettem a ksifiamnak, bevált nagyon, pontos, mutatta az utóljára mért hőt is, és kb.2000 ft volt bababoltban.
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem a sima digitális a legjobb és leggyorsabb. Szerintem ne vegyél fülhőmérőt. Mi vettünk, de megbántuk. A hiteles méréshez az kell, hogy teljesen jól illeszkedjen a fülbe. Nehéz vele pontosan mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!