Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A tejpép jobban hízlal, mint...

A tejpép jobban hízlal, mint pl. a tápszer?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem hízlal szerintem,legalábbis én nem vettem észre.Csak hogy nem laktatja úgy.Tejpép evése után 2 órával nagyon éhes.
2009. jún. 1. 17:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor én teljesen el vagyok tévelyedve! Én azt hittem, laktatóbb. Hat hónapos a kislányom, és éjjel még mindig kétszer kel fel enni, reggel öt után pedig nem is hajlandó visszaaludni, nagyon fárasztó. Arra gondoltam, vacsira ezentúl tejpépet kaphatna, dehát ezek szerint tévúton járok. Mit adhatnék neki akkor? Ja, egyébként semmilyen szilárd ételt nem fogad el egyelőre.
2009. jún. 1. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
sinlacot adhatod nagylyukú üvegből, az laktat és hizlal is. Próbáltad már?
2009. jún. 1. 17:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam, nem is tudok róla sokat.
2009. jún. 1. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Nestlé csinálja, itt ha beütöd a keresőbe, rengeteget irtak róla!
2009. jún. 1. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:
A tejpép laktatóbb és ha sokat kap hízlal is, mivel gabona van benne. Napi 1 adagtól még nem fog elhízni. Estére pont jó, mi is úgy adtuk és átaludta az éjszakát!
2009. jún. 1. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, előző vagyok. Most olvasom, hogy szilárdat még nem eszik, a tejpép pedig csak kanállal adható.
2009. jún. 1. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Az én fiam is hat hós, már kb 1,5hónapja eszik tejpépet is és nagyon szereti, lehet hígabbra is csinálni akkor cumisüvegből is adhatod neki. Este az a vacsi, alszik is tőle szépen hajnalig. Szerintem próbáld ki nyugodtan. Mondjuk az én fiam a tápszert már nem eszi meg mióta kanalazunk. Cumisüvegből csak vizet vsgy teát hajlandó elfogadni. Csak reggel 5-6felé kap tápszert azt is kínkeservesen, utána már gyümit, főzit tejpépet. Nekem a doki azt javasolta adjam nyugodtan tápszer helyett a tejpépet mert az is van olyan laktató és vitamin is van annyi benne mint a tápszerben. Most 8kiló és 70 centi.(3,7kilóval és 54-el született.)
2009. jún. 1. 18:44
 9/10 anonim ***** válasza:
En az esti tapszerebe szoktam egy keves jo ejszakat tejpepet rakni.Egy kicsit laktatobb igy.Nekem bevalt este 8-tol alszik reggel 7-ig
2009. jún. 1. 21:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kipróbáljuk.
2009. jún. 2. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!