Kisfiam 10honapos, kb egy honapja kezdte h alig eszik valamit. Szopizik de az napi 4x5x. Az erdekelne h van e valami ami meghozna az etvagyat. Gondolok itt gyumolcs vag zoldseg vagy barmi? Mert aggodom erte.
Fogzás van a dologban? Mert akkor étvágytalanabbak,kerülik a kanalas ételeket.Most mi is ezzel kínlódunk,csak a cumisüveg,de tápszert sem eszik sokat.
Viszont ha más oka van,nálunk mikor a Cebiont kapta éhesebb volt,többet evett,gondolom savat csinált.Ezt kipróbálhatod almával is ha több almát adsz neki,hogy termelődjön a gyomorsav.
De imerősöm lányának a Vitacolan vált be,mint étvágynövelő.Jó lenne tudni miért étvágytalan.
Szerintem hamarosan akkor kibújik/nak.De ha megnyugtat vidd el tanácsadásra.Múltkor én is elvittem dokinőnek megmutatni,mert szintén a fogat vártuk ,és közben kiderült hogy gyulladt a torka,azért is sírdogálhatott.
Max megnyugszol,és adnak ötleteket az etetéshez.Tudom nagyon rossz,hogy semmit nem akar enni.Nálunk is ma ebédre épp hogy 100ml főzi bement,de minden falatnál sírt.Aztán már nem is engedett többet.Reméljük mihamarabb túllesznek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!