Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 10honapos, kb egy...

Kisfiam 10honapos, kb egy honapja kezdte h alig eszik valamit. Szopizik de az napi 4x5x. Az erdekelne h van e valami ami meghozna az etvagyat. Gondolok itt gyumolcs vag zoldseg vagy barmi? Mert aggodom erte.

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Fogzás van a dologban? Mert akkor étvágytalanabbak,kerülik a kanalas ételeket.Most mi is ezzel kínlódunk,csak a cumisüveg,de tápszert sem eszik sokat.

Viszont ha más oka van,nálunk mikor a Cebiont kapta éhesebb volt,többet evett,gondolom savat csinált.Ezt kipróbálhatod almával is ha több almát adsz neki,hogy termelődjön a gyomorsav.

De imerősöm lányának a Vitacolan vált be,mint étvágynövelő.Jó lenne tudni miért étvágytalan.

2009. jún. 1. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Mar nem tudom hogy mire fogjam hisz kb egy honapja megy ez.Nincs meg neki foga de iszonyat bevan duzzadva neki mindenhol.Jolenne erre fogni,de meddig tart ez? :(
2009. jún. 1. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk 2. hete és még semmi sincs.Lehet egyszerre több bújik majd,és nehezebben jönnek,azért kérdezz rá dokinál,hátha más is van a háttérben,de reméljük csak a fogzás,és mielőbb kibújik.Észrevettél mást is? Éjjeli nyugtalanság,sírdogálás,hígabb széklet?
2009. jún. 1. 16:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen tegnap ejjel 2orankent felsirt,nappal elvan.Szeklete is higabb.Nemtudom.
2009. jún. 1. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem hamarosan akkor kibújik/nak.De ha megnyugtat vidd el tanácsadásra.Múltkor én is elvittem dokinőnek megmutatni,mert szintén a fogat vártuk ,és közben kiderült hogy gyulladt a torka,azért is sírdogálhatott.

Max megnyugszol,és adnak ötleteket az etetéshez.Tudom nagyon rossz,hogy semmit nem akar enni.Nálunk is ma ebédre épp hogy 100ml főzi bement,de minden falatnál sírt.Aztán már nem is engedett többet.Reméljük mihamarabb túllesznek rajta.

2009. jún. 1. 16:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen.Remelem en is hogy minnel elobb kibujnak azok a kis huncutok:)Kicsit megnyugodtam.Minden jot nektek is.
2009. jún. 1. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!