Mikor kell a babának cipőt venni?
Figyelt kérdés
Kisfiam mostanában elkezdett felállni. Elég stabilan áll kapaszkodva, de féltem a bokáját. Ráérek még cipőt venni, vagy már most javasolt?2012. febr. 5. 12:36
1/9 anonim válasza:
még ráérsz,egyenlőre elég a kocsicipő így könnyebben tanul lépkedni :D
2/9 anonim válasza:
Majd ha sétál kint is. Bentre az a legjobb ha mezítláb (zokniban) van.
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg is veheted a cipőt, és rá is adhatod!
Legalább Edződik kicsit! :)
4/9 anonim válasza:
Ja és mi az a kocsi...cipő? vagy cipő vagy nem!
5/9 anonim válasza:
Amikor még csak feláll, akkor nem kell. Csak ha el is indul. A gyógytornászunk szerint akkor viszont bentre is kell. Mert sokan mondják, hogy nem kell, mert mezítláb edződik. Na igen, csak nem a parkettán meg a járólapon. Mondta, hogy ha nyár lenne, akkor kint a fűben hagyhatnám mezítláb, de bent ne. Nem egészséges. Bokatartós, kemény talpú cipőt ajánlott.
6/9 anonim válasza:
Nekem több mindenki azt mondta, hogy amikor már áll. Amikor viszonylag sokat áll, akkor érdemes rá adni. Főleg ha csúszik a lába a padlón.
7/9 anonim válasza:
kisfiam 9 hónapos 3 hónapja álldogál,2 hónapja totyog bútorokba kapaszkodva,vagy ha tol valamit,feláll,és megáll már pár másodpercig,ezért kérdeztem anyukám,azt mondta csak akkor vegyek neki cipőt ha már elindul egyedül,mert lehet stabil,de még nem kell cipő,viszont az első cipőnek nagyon jó minőségűnek,kemény talpúnak kell lennie ami azért rugalmas is de tartja a lábát
8/9 anonim válasza:
a 3.-nak,babakocsi cipő,puha talpú,ruha anyagú,nem szoros olyan mint egy kis zokni mégis véd a hidegben,harisnyára vagy zoknira,mielött megkérdeznéd,hogy mezitlábra kell-e.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Várok még, de azért nyitva tartom a szemem cipő ügyben. Szép estét.
2012. febr. 5. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!