Milyen halat adtatok először babátoknak?
A lányom sosem ette meg az üveges ételeket.
Elsőként tonhalat kapott, aztán később mikor a kertben sütöttünk halat, kapott sült hekket is. Ez utóbbi jobban ízlett a lányomnak. :-) Karácsonykor pedig már a pontyból is adtam neki, a fej melletti részből, amiben nincs szálka. Persze előtte jól átnéztem.
Én úgy tudom, hogy először csak édesvizi halat lehet adni. Nem vagyok nagy halszakértő, sőt, fóbiám van, de szeretnék adni neki halat, hogy ő döntse el, ízlik-e neki.
7 hónapos most.
Valamilyen nagyon kevés vagy szálkamentes hal kellene, hogy csak főznöm kelljen és turmixolni.
a süllő nagyon finom és viszonylag szálkamentes. ugyanígy a harcsa, csuka is.
érdemes megvenni a filét a boltban
De ugye a filézettekből nem csak fagyasztott van? Mert azt ugye nem tudnám kisebb adagokban adni.
Rio mare krémben nincsen semmi hozzáadott dolog?
pangasius filé ill. tonhal
nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy biztosan szálkamentes tengeri hal legyen (olvasom, hogy nektek meg folyami halat mondtak.... jó ez az összhang...)
Szia Moira!
Vissza kerestem neked egy adást a babavilág műsorából, ahol a halak bevezetéséről beszélnek, hogy melyiket mikortól lehet adni és hogyan. szerintem, nézd meg, aztán dönts, hogy mit adsz a picidnek.
kb. 18 percnél kezdenek el a halas témáról beszélni. én ezt fogom követni a halak terén.
Jó étvágyat! :)
Üdv.: M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!