Mikor adtatok cumit a babátoknak?
Figyelt kérdés
És miért?2012. febr. 2. 13:04
1/9 anonim válasza:
én megmondom öszintén lustaságból.
elsö 3-4 hónapban alig kellett neki, néha néha.
Aztán én ezzel nyugtattam meg, így most állandóan a szájában van, pedig jobb lenne nem, de lusta vagyok és késsz.
2/9 kíváncsicska válasza:
Mikor hazajöttünk megkapta.Mert szeretett játszani a cicivel.Állandóan nem tehettem mellre.Én ezért adtam neki.Nincs állandóan a szájában, és ha elalszik kiköpi :)
3/9 anonim válasza:
Mikor haza jöttünk a korhäzbol mert az elsö ejszakät vegig üvöltötte de nem fogadta el!Utänna amikor sirt mikor nem volt rä oka (evett,tiszta pelus stb..)akkor probältam neki adni kb 3hetesen fogadta el!Most nyolc honapos ejszaka ha megebred berakja a cumit magänak es toväbb alszik!En nem bäntam meg hogy adtam neki!
4/9 anonim válasza:
Kb. 1-2 hetesen próbáltam lányomnak cumit adni, mert állandóan üvöltött, hasfájós volt. De nem fogadta el. S utána sem. Néha pedig örültem volna, ha megnyugtatta volna a cumi, de állandóan kiköpte. 4 hónapos koráig néha-néha bepróbálkoztam, de sikertelenül. Most már nem bánom, akkor viszont jó lett volna néha.
5/9 anonim válasza:
Én folyamatosan próbálkozom vele, 3,5 hónapos. De egyszerűen nem tudja szívni. Nem tudja benntartani, vagy ökölődik tőle. Nagyon ritkán sikerül a mutatvány, de akkor tök nyugi lesz tőle.
6/9 anonim válasza:
3 hetesen, annyira sírt, nem használt semmi, fájt a pocija. A férjem éjjel nekiindult és hozott egy cumit. Rögtön megnyugodott tőle. Azóta cumizik.
Nem szerettem volna, hogy cumizzon, így nem is készültünk rá.
7/9 anonim válasza:
Szia!Kislányom hasfájós volt így ő is kapott cumit 1 hetesen!Szintén a férjem hozta a cumit én sem akartam hogy cumizzon!De 2 hónaposan megtalálta az ujját és azóta nem kell cumi!De az ujja igen! :)
8/9 anonim válasza:
2 hetesen, nem aludt el csak cicin, de amint elvettem tole felkelt, nekem is kellett valamit aludnom, igy harmadik probara elvette es azota nincs siras
most 3 honapos es eddig remek ejszakaink voltak, 20 percre kel fel 2-szer enni
9/9 anonim válasza:
Hazajöttünka kórházból, másnap odaadtam neki. Folyton a cicin lett volna, meg hasfájós is volt. Egyből elfogadta. Egyébként nem terveztem, hogy cumis lesz. Nagyon ellene voltam, de már nem bánom a cumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!