Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek milyen kiütések? Kép...

Ezek milyen kiütések? Kép linkelve.

Figyelt kérdés

Pár napja vettem észre. Csak pár darab volt, mostmár a hátán is van jópár. Ráér a gyerekorvos hétfőn, vagy ügyelet? Vagy csak szimpla melegkiütés? De akkor miért nem múlik el.

[link]

2012. febr. 4. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet rossz a gépem, de én ezzel nem vinném ügyeletre. Valami hasonlónk volt, egyre terjedő területen, nem élénkpiros. Tapintásra száraz, érdes volt. Doki nem tudott vele mit csinálni, több hétig éltünk vele, aztán elmúlt magától. Ismerősnél ugyanez... olvastam valami rózsakiütésről, nekik azt emlegette a doki. Esetleg keress rá a neten, nekem nem sikerült anno kideríteni hogy ez egy elismert jelenség-e.
2012. febr. 4. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha fürdés után jobban látszik,akkor biztosan száraz. Kevesebb ideig hagyd a vízben, gyors lemosás,előtte kend be babaolajjal, utána testápolóval. Próbáld ki. Ártani nem árthatsz vele, és szerintem segíteni is fog. Mi is küzdöttünk ilyen pöttyökkel.
2012. febr. 5. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
szia!9 hónapos a fiam és szinte szóról szóra ilyen kiütése lett pár napja de neki a hátán... fürdés után/közben még durvábban erősen látszott ,kidudorodott...a dokinéni azt mondta valószínű allergia de semmi komoly..egy gyógyszertáti kenőcsöt írt fel rá,kid kálciumot vetetett velem amiből napi 3 ml kell adjak!a kiütések szépen elmúltak már 2 napja....
2012. febr. 5. 17:04
 14/14 anonim ***** válasza:
az kimaradt,hogy mondta a vízben ne hadjam ázni őt mosdás és kivenni:)amit sajnálok mert egyik kedvenc időtöltése a pancsikolás....
2012. febr. 5. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!