Ezek milyen kiütések? Kép linkelve.
Pár napja vettem észre. Csak pár darab volt, mostmár a hátán is van jópár. Ráér a gyerekorvos hétfőn, vagy ügyelet? Vagy csak szimpla melegkiütés? De akkor miért nem múlik el.
Mennyi idős a babád?
Én is napok óta azon gondolkodom, hogy feltegyem a képet a lányom pöttyeiről. Valami hasonló neki is, de ezen a héten csúnyábbak és több lett. Neki most a derekán van hátul két oldalt és terjed a háta és a combja felé.
Sajnos már régóta küzdünk a kiütésekkel, én több hónappal ezelőtt megmutattam a doktornőnek, azt mondta, hogy figyeljük, hátha valamilyen ételtől lett.
Nálunk a sajt a gyanús, de több dolog is van ami okozhatta, kislányomnak nagyon érzékeny a bőre, mindentől kiütésese lehet.
Amire gyanakszunk most: sajt,
újfajta pelenka, mert próbáltunk egy olcsóbbra váltani,
én tusfürdőm, mert nemrég beültem vele a kádba habfürdőzni és egy babnyit tettem a vízbe,
Melege van éjszaka,
egyéb ételtől.
Jó nagy macera figyelgetni, próbálgatni, hogy mitől lehet, lassan fél éve csináljuk, de a doktornő szerint csak 2 éves kor után érdemes allergia vizsgálatot végeztetni. lassan esedékes.
Nálatok nem lehet valami ilyesmi mint nálunk?
Én semmiképpen nem mennék ezzel ügyeletre, bőven ráér hétfőn, persze ha nem lesz brutális.
A 4. vagyok.
Akár lehetett a túrótól is. Nem feltétlenül aznap kell kijönnie a kiütéseknek, és az orvos szerint kb. 3 hét mire a szervezete visszaáll a normálisra és elmúlnak a pöttyök.
Lehet akár a hálózsáktól is, lányom pl. a polár pizsamától is kiütéses lesz, valószínű mert melege van benne és nem ehhez szokott. Mire erre rájöttem, az is volt pár hét.:(
Az a baj, hogy ha étel, akkor amit írtam, minimum 3 hetet szüneteltetni kell amire gyanakszol, majd újra adni és figyelni, ez mondjuk nálatok a túróval másfél hónap. Ezért írtam, hogy macera, de én nem tudok jobbat.
Aztán, hogy nem adod rá megint a hálózsákot... és ha elmúlnak a pöttyök, gondolkodhatsz, hogy a túró vagy a hálózsák volt a ludas:) És kezdődik minden előröl.
Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!